Nabeschouwing Dinamo Moskva - Spartak Moskva (0-2) || Russische Premier League 2021/2022

Zondag 6 maart 2022 - 17:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Dinamo Moskva het zondag 6 maart 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Spartak Moskva.

Via de Dinamo Moskva - Spartak Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Moskva - Spartak Moskva (0-2)

Het Russische Premier League duel tussen Dinamo Moskva en Spartak Moskva is onder leiding van scheidsrechter Sergey Karasev geëindigd in een 0-2 overwinning voor Spartak Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door S. Nicholson, waarmee Spartak Moskva met 0-1 de leiding nam. Spartak Moskva vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Q. Promes op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut kreeg G. Varela van Dinamo Moskva voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Dinamo Moskva de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Spartak Moskva.

LIVE Dinamo Moskva - Spartak Moskva 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Moskva - Spartak Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor M. Caufriez Spartak Moskva
3' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor V. Grulev Dinamo Moskva
26' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt S. Nicholson Spartak Moskva 0-1
37' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Q. Promes met assist van Z. Bakaev Spartak Moskva 0-2
40' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor Ayrton Spartak Moskva
41' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor G. Varela Dinamo Moskva
47' Tweede gele kaart Dinamo Moskva Tweede gele kaart voor G. Varela Dinamo Moskva
46' Wissel Spartak Moskva Wissel R. Litvinov voor M. Caufriez Spartak Moskva
46' Wissel Dinamo Moskva Wissel S. Parshivlyuk voor D. Fomin Dinamo Moskva
48' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor S. Schwarz Dinamo Moskva
58' Wissel Dinamo Moskva Wissel K. Tyukavin voor F. Smolov Dinamo Moskva
65' Wissel Dinamo Moskva Wissel C. NJie voor V. Grulev Dinamo Moskva
66' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor A. Zakharian Dinamo Moskva
67' Wissel Spartak Moskva Wissel J. Larsson voor Z. Bakaev Spartak Moskva
78' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor C. Martins Pereira Spartak Moskva
79' Wissel Spartak Moskva Wissel R. Zobnin voor C. Martins Pereira Spartak Moskva
81' Wissel Dinamo Moskva Wissel D. Makarov voor N. Moro Dinamo Moskva
86' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor N. Umyarov Spartak Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Moskva - Spartak Moskva
Opstellingen Dinamo Moskva - Spartak Moskva
De opstellingen van Dinamo Moskva en Spartak Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Moskva gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Spartak Moskva zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Dinamo Moskva - Spartak Moskva

Dinamo Moskva en Spartak Moskva treffen elkaar in de 20e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Karasev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dinamo Moskva en Spartak Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 16 oktober 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide teams is Spartak Moskva favoriet. 12 keer wist de ploeg van Dinamo Moskva te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Dinamo Moskva. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Dinamo Moskva 3
Winst Spartak Moskva 12
Gelijkspel 6
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dinamo Moskva op een 2e positie staat, terwijl we Spartak Moskva terugvinden op de 9e plaats.