Nabeschouwing Dinamo Moskva - Ufa (2-0) || Russische Premier League 2021/2022

Zondag 5 december 2021 - 14:30 uur



In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Dinamo Moskva het zondag 5 december 2021 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Ufa.

Via de Dinamo Moskva - Ufa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Moskva - Ufa (2-0)

Het Russische Premier League duel tussen Dinamo Moskva en Ufa is onder leiding van scheidsrechter Vladislav Bezborodov geëindigd in een 2-0 overwinning voor Dinamo Moskva. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor V. Krotov in de 6e minuut, waardoor Ufa met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 30 minuten was het D. Makarov die Dinamo Moskva op een 1-0 voorsprong zette. In de 36e minuut moest Ufa verder met een man minder nadat Cacintura een rode kaart had gekregen.

Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 2-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte A. Zakharian de voorsprong door in de 86e minuut de 2-0 te scoren voor Dinamo Moskva.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Dinamo Moskva.

Wedstrijdstatistieken Dinamo Moskva - Ufa
Goals
2
0
Balbezit
74%
26%
Rode kaarten
0
2
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
27
1
Schoten op doel
6
0
Aanvallen
152
74
Gevaarlijke aanvallen
71
12
Passes
632
235
Overtredingen
6
11
Buitenspel
0
2
Corners
13
1
Wissels
4
5
LIVE Dinamo Moskva - Ufa 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Moskva - Ufa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Rode kaart Ufa Rode kaart voor V. Krotov Ufa
8' Wissel Dinamo Moskva Wissel K. Tyukavin voor S. Szymanski Dinamo Moskva
30' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt D. Makarov met assist van K. Tyukavin Dinamo Moskva 1-0
36' Rode kaart Ufa Rode kaart voor Cacintura Ufa
48' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor V. Grulev Dinamo Moskva
46' Wissel Ufa Wissel A. Saplinov voor H. Agalarov Ufa
46' Wissel Ufa Wissel A. Aliev voor F. Mrzljak Ufa
46' Wissel Ufa Wissel K. Pliev voor A. Nikitin Ufa
65' Wissel Ufa Wissel A. Golubev voor V. Kamilov Ufa
73' Wissel Ufa Wissel N. Miletic voor B. Jokic Ufa
75' Gele kaart Ufa Gele kaart voor E. Botaka-Yoboma Ufa
81' Gele kaart Ufa Gele kaart voor A. Belenov Ufa
86' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt A. Zakharian met assist van D. Makarov Dinamo Moskva 2-0
87' Wissel Dinamo Moskva Wissel Sly voor D. Makarov Dinamo Moskva
89' Wissel Dinamo Moskva Wissel Y. Gladyshev voor V. Grulev Dinamo Moskva
89' Wissel Dinamo Moskva Wissel Z. Pliev voor A. Kutitsky Dinamo Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Moskva - Ufa
Opstellingen Dinamo Moskva - Ufa
De opstellingen van Dinamo Moskva en Ufa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Moskva gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Ufa zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Sandro Schwarz
Wissels Dinamo Moskva
# Speler Pos.
16 Ivan Budachev K
31 Igor Leshchuk K
24 Roman Evgenyev V
3 Zaurbek Pliev V
15 Saba Sazonov V
90 Vladislav Galkin M
91 Yaroslav Gladyshev A
10 Sylvester Igboun A
70 Konstantin Tyukavin A
Voorbeschouwing Dinamo Moskva - Ufa

Dinamo Moskva en Ufa treffen elkaar in de 17e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladislav Bezborodov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dinamo Moskva en Ufa in de Russische Premier League vond plaats op 31 juli 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dinamo Moskva. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Dinamo Moskva favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Ufa slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Dinamo Moskva 9
Winst Ufa 0
Gelijkspel 4
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dinamo Moskva op een 2e positie staat, terwijl we Ufa terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.

Tags
Dinamo Moskva - Ufa Opstelling Dinamo Moskva Opstelling Ufa Live Dinamo Moskva - Ufa Live Dinamo Moskva - Ufa kijken Dinamo Moskva - Ufa kijken Live Dinamo Moskva - Ufa stream Dinamo Moskva - Ufa Fox Sports Nabeschouwing Dinamo Moskva - Ufa Uitslag Dinamo Moskva - Ufa Statistieken Dinamo Moskva - Ufa Russische Premier League 2021/2022 Dinamo Moskva - Ufa wedden Dinamo Moskva - Ufa gokken Dinamo Moskva - Ufa Unibet