Nabeschouwing Khimki - CSKA Moskva (4-2) || Russische Premier League 2021/2022

Zaterdag 9 april 2022 - 13:00 uur



In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Khimki het zaterdag 9 april 2022 om 13:00 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva.

Via de Khimki - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Khimki - CSKA Moskva (4-2)

Het Russische Premier League duel tussen Khimki en CSKA Moskva is onder leiding van scheidsrechter Pavel Kukuyan geëindigd in een 4-2 overwinning voor Khimki. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door I. Sadygov, waarmee Khimki met 1-0 de leiding nam. CSKA Moskva kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Ushakov, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam CSKA Moskva vervolgens op 1-2. Het was Y. Yazici die vanaf 11 meter wist te scoren in de 44e minuut.

Na 54 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. Rudenko de 2-2 maakte voor Khimki. Khimki leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 80 minuten op voorsprong na een goal van B. Sabovic: 3-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 86e minuut en kwam op naam te staan van Khimki speler A. Rudenko, die daarmee tekende voor de 4-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Pavel Kukuyan bij een 4-2 eindstand in het voordeel van Khimki.

Wedstrijdstatistieken Khimki - CSKA Moskva
Goals
4
2
Balbezit
34%
66%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
10
10
Schoten op doel
6
4
Passes
270
535
Overtredingen
13
10
Buitenspel
2
4
Corners
3
5
LIVE Khimki - CSKA Moskva 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Khimki - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt Khimki Doelpunt I. Sadygov met assist van I. Kukharchuk Khimki 1-0
20' Gele kaart Khimki Gele kaart voor A. Rudenko Khimki
32' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt E. Ushakov met assist van I. Oblyakov CSKA Moskva 1-1
42' Gele kaart Khimki Gele kaart voor G. Grigalava Khimki
44' Penalty CSKA Moskva Penalty Y. Yazici CSKA Moskva 1-2
46' Wissel Khimki Wissel B. Magomedov voor I. Sadygov Khimki
54' Doelpunt Khimki Doelpunt A. Rudenko met assist van I. Kukharchuk Khimki 2-2
55' Wissel Khimki Wissel B. Sabovic voor I. Kamyshev Khimki
60' Wissel CSKA Moskva Wissel M. Mukhin voor B. Zaynutdinov CSKA Moskva
64' Wissel Khimki Wissel N. Glavcic voor I. Kukharchuk Khimki
68' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor J. Carrascal CSKA Moskva
68' Wissel CSKA Moskva Wissel V. Yakovlev voor Y. Yazici CSKA Moskva
68' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Nababkin voor E. Ushakov CSKA Moskva
80' Doelpunt Khimki Doelpunt B. Sabovic met assist van B. Idowu Khimki 3-2
86' Doelpunt Khimki Doelpunt A. Rudenko met assist van D. Glushakov Khimki 4-2
87' Wissel CSKA Moskva Wissel C. Ejuke voor J. Carrascal CSKA Moskva
89' Wissel Khimki Wissel A. Dolgov voor K. Bozhenov Khimki
89' Wissel Khimki Wissel A. Yuran voor A. Rudenko Khimki
Video hoogtepunten en samenvatting Khimki - CSKA Moskva
Opstellingen Khimki - CSKA Moskva
De opstellingen van Khimki en CSKA Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Khimki gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en CSKA Moskva zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Sergey Yuran
Wissels Khimki
# Speler Pos.
93 Ilya Tuseev K
26 Artem Yuran V
70 Butta Magomedov M
20 Nemanja Glavčić M
14 Besard Sabovic M
17 Pavel Mamaev M
10 Aleksandr Dolgov A
Voorbeschouwing Khimki - CSKA Moskva

Khimki en CSKA Moskva treffen elkaar in de 24e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pavel Kukuyan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Khimki en CSKA Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 21 november 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is CSKA Moskva favoriet. 1 keer wist de ploeg van Khimki te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Khimki. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Khimki 0
Winst CSKA Moskva 1
Gelijkspel 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Khimki op een 15e positie staat, terwijl we CSKA Moskva terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Khimki - CSKA Moskva Opstelling Khimki Opstelling CSKA Moskva Live Khimki - CSKA Moskva Live Khimki - CSKA Moskva kijken Khimki - CSKA Moskva kijken Live Khimki - CSKA Moskva stream Khimki - CSKA Moskva Fox Sports Nabeschouwing Khimki - CSKA Moskva Uitslag Khimki - CSKA Moskva Statistieken Khimki - CSKA Moskva Russische Premier League 2021/2022 Khimki - CSKA Moskva wedden Khimki - CSKA Moskva gokken Khimki - CSKA Moskva Unibet