Nabeschouwing Khimki - Krylya Sovetov (4-1) || Russische Premier League 2021/2022

Zondag 24 april 2022 - 13:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Khimki het zondag 24 april 2022 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Krylya Sovetov.

Via de Khimki - Krylya Sovetov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Khimki - Krylya Sovetov (4-1)

Het Russische Premier League duel tussen Khimki en Krylya Sovetov is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Matyunin geëindigd in een 4-1 overwinning voor Khimki. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door M. Glushenkov, waarmee Krylya Sovetov met 0-1 de leiding nam. In de 45e minuut kreeg D. Yakuba van Krylya Sovetov voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Krylya Sovetov de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Door een benutte penalty kwam Khimki vervolgens op 1-1. Het was D. Glushakov die vanaf 11 meter wist te scoren in de 46e minuut.

In de 50e minuut was het Khimki dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van R. Mirzov. In de 61e minuut werd G. Bijl van Krylya Sovetov met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Khimki met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. Na 87 minuten kwam Khimki op een veiligere 3-1 voorsprong na een goal van I. Sadygov. In de 90e minuut viel opnieuw een doelpunt. Het was A. Soldatenkov van Khimki die daarmee de stand op 4-1 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Aleksey Matyunin bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Khimki.

LIVE Khimki - Krylya Sovetov 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Khimki - Krylya Sovetov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Khimki Gele kaart voor E. Nabiullin Khimki
28' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt M. Glushenkov met assist van I. Gaponov Krylya Sovetov 0-1
37' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor D. Yakuba Krylya Sovetov
42' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor Y. Gorshkov Krylya Sovetov
45' Tweede gele kaart Krylya Sovetov Tweede gele kaart voor D. Yakuba Krylya Sovetov
46' Penalty Khimki Penalty D. Glushakov Khimki 1-1
46' Wissel Khimki Wissel B. Magomedov voor B. Sabovic Khimki
46' Wissel Khimki Wissel R. Mirzov voor E. Nabiullin Khimki
50' Doelpunt Khimki Doelpunt R. Mirzov met assist van D. Glushakov Khimki 2-1
58' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor A. Soldatenkov Krylya Sovetov
61' Rode kaart Krylya Sovetov Rode kaart voor G. Bijl Krylya Sovetov
62' Wissel Khimki Wissel N. Glavcic voor A. Rudenko Khimki
68' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Tsypchenko voor M. Glushenkov Krylya Sovetov
68' Wissel Krylya Sovetov Wissel A. Sokolov voor A. Kovalenko Krylya Sovetov
68' Wissel Krylya Sovetov Wissel M. Vityugov voor V. Sarveli Krylya Sovetov
80' Wissel Khimki Wissel I. Sadygov voor I. Kukharchuk Khimki
85' Wissel Khimki Wissel A. Filin voor D. Glushakov Khimki
85' Wissel Krylya Sovetov Wissel S. Pinyaev voor A. Zinkovskiy Krylya Sovetov
85' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Lipovoy voor Y. Gorshkov Krylya Sovetov
87' Doelpunt Khimki Doelpunt I. Sadygov Khimki 3-1
90' Eigen doelpunt Khimki Eigen doelpunt A. Soldatenkov Khimki 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Khimki - Krylya Sovetov
Opstellingen Khimki - Krylya Sovetov
De opstellingen van Khimki en Krylya Sovetov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Khimki gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Krylya Sovetov zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.