Nabeschouwing Krasnodar - Lokomotiv Moskou (1-0) || Russische Premier League 2021/2022

Woensdag 4 mei 2022 - 18:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Krasnodar het woensdag 4 mei 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Krasnodar in Krasnodar.

Via de Krasnodar - Lokomotiv Moskou live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Lokomotiv Moskou (1-0)

Het Russische Premier League duel tussen Krasnodar en Lokomotiv Moskou is onder leiding van scheidsrechter Artem Chistyakov geëindigd in een 1-0 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor K. Maradishvili in de 48e minuut, waardoor Lokomotiv Moskva met een man minder kwam te staan. In de 77e minuut moest R. Apekov van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Artem Chistyakov een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Krasnodar verder met een speler minder. De eerste goal werd pas ver in de tweede helft in de 83e minuut gemaakt door A. Chernikov waardoor Krasnodar met 1-0 aan de leiding kwam.

In de 95e minuut moest Krasnodar verder met een man minder, nadat A. Chernikov een tweede gele kaart kreeg.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Artem Chistyakov, waardoor Krasnodar de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Krasnodar - Lokomotiv Moskou 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Lokomotiv Moskou teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor T. Jedvaj Lokomotiv Moskva
36' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor M. Rybus Lokomotiv Moskva
48' Rode kaart Lokomotiv Moskva Rode kaart voor K. Maradishvili Lokomotiv Moskva
54' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel A. Karpukas voor R. Zhemaletdinov Lokomotiv Moskva
70' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor Guilherme Lokomotiv Moskva
71' Wissel Krasnodar Wissel R. Apekov voor N. Krivtsov Krasnodar
74' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel F. Kamano voor J. Kuchta Lokomotiv Moskva
74' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel A. Miranchuk voor G. Kerk Lokomotiv Moskva
77' Rode kaart Krasnodar Rode kaart voor R. Apekov Krasnodar
83' Doelpunt Krasnodar Doelpunt A. Chernikov met assist van O. Olusegun Krasnodar 1-0
87' Wissel Krasnodar Wissel V. Yakimov voor S. Volkov Krasnodar
87' Wissel Krasnodar Wissel V. Samko voor I. Manelov Krasnodar
90' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor A. Chernikov Krasnodar
93' Wissel Krasnodar Wissel D. Kokoev voor E. Spertsyan Krasnodar
95' Tweede gele kaart Krasnodar Tweede gele kaart voor A. Chernikov Krasnodar
Video hoogtepunten en samenvatting Krasnodar - Lokomotiv Moskou
Opstellingen Krasnodar - Lokomotiv Moskou
De opstellingen van Krasnodar en Lokomotiv Moskou zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krasnodar gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Lokomotiv Moskou zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Aleksandr Storozhuk
Coach Zaur Khapov
Voorbeschouwing Krasnodar - Lokomotiv Moskou

Krasnodar en Lokomotiv Moskou treffen elkaar in de 19e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artem Chistyakov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Krasnodar en Lokomotiv Moskou in de Russische Premier League vond plaats op 22 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lokomotiv Moskou. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide teams is Lokomotiv Moskou favoriet. 12 keer wist de ploeg van Krasnodar te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Krasnodar. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Krasnodar 6
Winst Lokomotiv Moskou 12
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krasnodar op een 5e positie staat, terwijl we Lokomotiv Moskou terugvinden op de 6e plaats.