Nabeschouwing Krasnodar - Ural (2-1) || Russische Premier League 2021/2022

Maandag 7 maart 2022 - 12:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Krasnodar het maandag 7 maart 2022 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Ural. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Krasnodar in Krasnodar.

Via de Krasnodar - Ural live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Ural (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Krasnodar en Ural is onder leiding van scheidsrechter Evgeni Turbin geëindigd in een 2-1 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 59 minuten. E. Spertsyan maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Krasnodar vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Krasnodar vergrootte in de 65e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Iljin op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 79e minuut wist Ural de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via E. Bicfalvi. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Ural kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Evgeni Turbin, waardoor Krasnodar dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Krasnodar - Ural 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Ural teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

59' Penalty Krasnodar Penalty E. Spertsyan Krasnodar 1-0
65' Doelpunt Krasnodar Doelpunt V. Iljin met assist van I. Manelov Krasnodar 2-0
69' Wissel Ural Wissel A. Evseev voor D. Miskic Ural
70' Wissel Ural Wissel Y. Zheleznov voor A. Yushin Ural
74' Wissel Krasnodar Wissel V. Yakimov voor N. Krivtsov Krasnodar
75' Gele kaart Ural Gele kaart voor A. Gerasimov Ural
79' Doelpunt Ural Doelpunt E. Bicfalvi met assist van R. Gadzhimuradov Ural 2-1
79' Wissel Ural Wissel O. Shatov voor C. Magomadov Ural
86' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor E. Sorokin Krasnodar
90' Wissel Krasnodar Wissel D. Kuchugura voor I. Manelov Krasnodar
98' Wissel Krasnodar Wissel O. Popov voor V. Iljin Krasnodar
Video hoogtepunten en samenvatting Krasnodar - Ural
Opstellingen Krasnodar - Ural
De opstellingen van Krasnodar en Ural zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krasnodar gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ural zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Coach Viktor Goncharenko
Formatie 5-4-1
Coach Igor Shalimov
Voorbeschouwing Krasnodar - Ural

Krasnodar en Ural treffen elkaar in de 20e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Evgeni Turbin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Krasnodar en Ural in de Russische Premier League vond plaats op 25 juli 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Krasnodar. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Krasnodar favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Ural slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Krasnodar 9
Winst Ural 3
Gelijkspel 5
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krasnodar op een 7e positie staat, terwijl we Ural terugvinden op de 13e plaats.