Nabeschouwing Krylya Sovetov - Ufa (1-2) || Russische Premier League 2021/2022

Zaterdag 2 april 2022 - 13:00 uur



In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Krylya Sovetov het zaterdag 2 april 2022 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Ufa.

Via de Krylya Sovetov - Ufa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krylya Sovetov - Ufa (1-2)

Het Russische Premier League duel tussen Krylya Sovetov en Ufa is onder leiding van scheidsrechter Artem Chistyakov geëindigd in een 1-2 overwinning voor Ufa. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Y. Zhuravlev, waarmee Ufa met 0-1 de leiding nam. Krylya Sovetov kwam in de 68e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Fernando Costanza, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 87e minuut zette H. Agalarov zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Ufa de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Artem Chistyakov, waardoor Ufa dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Krylya Sovetov - Ufa
Goals
1
2
Balbezit
73%
27%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
14
11
Schoten op doel
5
4
Passes
612
230
Overtredingen
17
20
Corners
4
2
LIVE Krylya Sovetov - Ufa 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krylya Sovetov - Ufa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Doelpunt Ufa Doelpunt Y. Zhuravlev met assist van O. Ivanov Ufa 0-1
18' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor Fernando Costanza Krylya Sovetov
55' Gele kaart Ufa Gele kaart voor D. Ortiz Ufa
57' Wissel Ufa Wissel D. Emelyanov voor V. Krotov Ufa
59' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Tsypchenko voor D. Yakuba Krylya Sovetov
59' Wissel Krylya Sovetov Wissel I. Ignatjev voor M. Glushenkov Krylya Sovetov
67' Wissel Ufa Wissel F. Mrzljak voor O. Ivanov Ufa
67' Wissel Ufa Wissel O. Urunov voor D. Ortiz Ufa
68' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt Fernando Costanza met assist van A. Zinkovskiy Krylya Sovetov 1-1
71' Wissel Krylya Sovetov Wissel S. Pinyaev voor V. Sarveli Krylya Sovetov
73' Gele kaart Ufa Gele kaart voor A. Nikitin Ufa
80' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor G. Bijl Krylya Sovetov
86' Wissel Ufa Wissel A. Saplinov voor O. Urunov Ufa
87' Doelpunt Ufa Doelpunt H. Agalarov met assist van D. Emelyanov Ufa 1-2
88' Wissel Krylya Sovetov Wissel A. Kovalenko voor A. Zinkovskiy Krylya Sovetov
90' Gele kaart Ufa Gele kaart voor H. Agalarov Ufa
Video hoogtepunten en samenvatting Krylya Sovetov - Ufa
Opstellingen Krylya Sovetov - Ufa
De opstellingen van Krylya Sovetov en Ufa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krylya Sovetov gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Ufa zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Igor Osinkin
Wissels Krylya Sovetov
# Speler Pos.
39 Evgeny Frolov K
81 Bogdan Ovsyannikov K
66 Yan Gudkov V
72 V
95 Ilya Gaponov V
77 Artem Sokolov M
13 Danil Lipovoy M
52 Danila Smirnov M
9 Sergey Pinyaev M
14 Aleksandr Kovalenko M
85 Ivan Ignatyev A
19 Dmitriy Tsypchenko A
Voorbeschouwing Krylya Sovetov - Ufa

Krylya Sovetov en Ufa treffen elkaar in de 23e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artem Chistyakov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Krylya Sovetov en Ufa in de Russische Premier League vond plaats op 26 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Krylya Sovetov. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Ufa favoriet. 5 keer wist de ploeg van Krylya Sovetov te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Krylya Sovetov. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Krylya Sovetov 3
Winst Ufa 5
Gelijkspel 1
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krylya Sovetov op een 7e positie staat, terwijl we Ufa terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Krylya Sovetov - Ufa Opstelling Krylya Sovetov Opstelling Ufa Live Krylya Sovetov - Ufa Live Krylya Sovetov - Ufa kijken Krylya Sovetov - Ufa kijken Live Krylya Sovetov - Ufa stream Krylya Sovetov - Ufa Fox Sports Nabeschouwing Krylya Sovetov - Ufa Uitslag Krylya Sovetov - Ufa Statistieken Krylya Sovetov - Ufa Russische Premier League 2021/2022 Krylya Sovetov - Ufa wedden Krylya Sovetov - Ufa gokken Krylya Sovetov - Ufa Unibet