Nabeschouwing Krylya Sovetov - Ural (1-1) || Russische Premier League 2021/2022

Zaterdag 20 november 2021 - 12:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Krylya Sovetov het zaterdag 20 november 2021 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Ural. De wedstrijd wordt gespeeld in Samara Arena in Samara.

Via de Krylya Sovetov - Ural live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krylya Sovetov - Ural (1-1)

De Russische Premier League 2021/2022 wedstrijd tussen Krylya Sovetov en Ural geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van A. Mamin zette Krylya Sovetov op een 1-0 voorsprong in de 59e minuut van de wedstrijd. Lange tijd leek het erop dat Ural het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 90e minuut was het namelijk Y. Zheleznov die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Krylya Sovetov - Ural 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krylya Sovetov - Ural teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Ural Gele kaart voor R. Augustyniak Ural
47' Gele kaart Ural Gele kaart voor K. Kolesnichenko Ural
51' Wissel Ural Wissel L. Gagnidze voor B. Jovicic Ural
59' Eigen doelpunt Krylya Sovetov Eigen doelpunt A. Mamin Krylya Sovetov 1-0
62' Wissel Ural Wissel Y. Zheleznov voor K. Kolesnichenko Ural
67' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor G. Bijl Krylya Sovetov
69' Wissel Krylya Sovetov Wissel M. Glushenkov voor V. Sarveli Krylya Sovetov
69' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Ivanisenia voor M. Vityugov Krylya Sovetov
71' Gele kaart Ural Gele kaart voor L. Gagnidze Ural
72' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor D. Prutsev Krylya Sovetov
76' Wissel Krylya Sovetov Wissel S. Pinyaev voor A. Zinkovskiy Krylya Sovetov
79' Wissel Ural Wissel A. Evseev voor A. Mamin Ural
79' Wissel Ural Wissel R. Gadzhimuradov voor A. Egorychev Ural
86' Gele kaart Ural Gele kaart voor A. Adamov Ural
90' Doelpunt Ural Doelpunt Y. Zheleznov met assist van A. Evseev Ural 1-1
91' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Lipovoy voor G. Bijl Krylya Sovetov
91' Wissel Krylya Sovetov Wissel M. Zeffane voor N. Chernov Krylya Sovetov
92' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor D. Ivanisenia Krylya Sovetov
Video hoogtepunten en samenvatting Krylya Sovetov - Ural
Opstellingen Krylya Sovetov - Ural
De opstellingen van Krylya Sovetov en Ural zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krylya Sovetov gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Ural zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.