Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Dinamo Moskva (3-3) || Russische Premier League 2021/2022

Zaterdag 14 mei 2022 - 15:30 uur



In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Lokomotiv Moskou het zaterdag 14 mei 2022 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Dinamo Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in RZD Arena in Moskva.

Via de Lokomotiv Moskou - Dinamo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Dinamo Moskva (3-3)

De Russische Premier League 2021/2022 wedstrijd tussen Lokomotiv Moskou en Dinamo Moskva geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-3 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door F. Smolov, waarmee Dinamo Moskva met 0-1 de leiding nam. Lokomotiv Moskva kwam in de 28e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Jedvaj, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 33e minuut zette A. Zakharian zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Dinamo Moskva de leiding in de wedstrijd nam.

D. Fomin zette Dinamo Moskva even later op 1-3 nadat hij een door scheidsrechter Sergey Ivanov toegekende penalty wist te benutten. In de 65e minuut kwam Lokomotiv Moskva weer dichterbij, nadat J. Kuchta de stand terug wist te brengen naar 2-3. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Lokomotiv Moskva. In de 72e minuut was het G. Kerk die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sergey Ivanov en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

Wedstrijdstatistieken Lokomotiv Moskou - Dinamo Moskva
Goals
3
3
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
11
16
Schoten op doel
4
6
Passes
469
356
Overtredingen
9
15
Buitenspel
1
3
Corners
6
2
LIVE Lokomotiv Moskou - Dinamo Moskva 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Moskou - Dinamo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt F. Smolov Dinamo Moskva 0-1
28' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt T. Jedvaj met assist van N. Tiknizyan Lokomotiv Moskva 1-1
33' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt A. Zakharian met assist van D. Skopintsev Dinamo Moskva 1-2
37' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor T. Jedvaj Lokomotiv Moskva
38' Penalty Dinamo Moskva Penalty D. Fomin Dinamo Moskva 1-3
46' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor D. Fomin Dinamo Moskva
56' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor D. Skopintsev Dinamo Moskva
60' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel J. Kuchta voor A. Miranchuk Lokomotiv Moskva
60' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel W. Isidor voor F. Kamano Lokomotiv Moskva
65' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt J. Kuchta met assist van G. Kerk Lokomotiv Moskva 2-3
68' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel D. Barinov voor A. Karpukas Lokomotiv Moskva
72' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt G. Kerk Lokomotiv Moskva 3-3
74' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor D. Zhivoglyadov Lokomotiv Moskva
76' Wissel Dinamo Moskva Wissel K. Tyukavin voor F. Smolov Dinamo Moskva
80' Wissel Dinamo Moskva Wissel Y. Gladyshev voor C. NJie Dinamo Moskva
80' Wissel Dinamo Moskva Wissel S. Parshivlyuk voor D. Skopintsev Dinamo Moskva
89' Wissel Dinamo Moskva Wissel S. Sazonov voor D. Lesovoy Dinamo Moskva
91' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel D. Rybchinskiy voor G. Kerk Lokomotiv Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Lokomotiv Moskou - Dinamo Moskva
Opstellingen Lokomotiv Moskou - Dinamo Moskva
De opstellingen van Lokomotiv Moskou en Dinamo Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokomotiv Moskou gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Dinamo Moskva zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Zaur Khapov
Wissels Lokomotiv Moskou
# Speler Pos.
53 Daniil Khudyakov K
31 Maciej Rybus V
18 Mark Mampasi V
24 Maksim Nenakhov V
75 Sergey Babkin M
94 Dmitry Rybchinsky M
73 Maksim Petrov M
69 Daniil Kulikov M
6 Dmitriy Barinov M
19 Wilson Isidor A
9 Jan Kuchta A
Voorbeschouwing Lokomotiv Moskou - Dinamo Moskva

Lokomotiv Moskou en Dinamo Moskva treffen elkaar in de 29e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Ivanov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lokomotiv Moskou en Dinamo Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 27 augustus 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide ploegen is Lokomotiv Moskou favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Dinamo Moskva slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Lokomotiv Moskou 8
Winst Dinamo Moskva 6
Gelijkspel 7
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lokomotiv Moskou op een 6e positie staat, terwijl we Dinamo Moskva terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Lokomotiv Moskou - Dinamo Moskva Opstelling Lokomotiv Moskou Opstelling Dinamo Moskva Live Lokomotiv Moskou - Dinamo Moskva Live Lokomotiv Moskou - Dinamo Moskva kijken Lokomotiv Moskou - Dinamo Moskva kijken Live Lokomotiv Moskou - Dinamo Moskva stream Lokomotiv Moskou - Dinamo Moskva Fox Sports Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Dinamo Moskva Uitslag Lokomotiv Moskou - Dinamo Moskva Statistieken Lokomotiv Moskou - Dinamo Moskva Russische Premier League 2021/2022 Lokomotiv Moskou - Dinamo Moskva wedden Lokomotiv Moskou - Dinamo Moskva gokken Lokomotiv Moskou - Dinamo Moskva Unibet