Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Krasnodar (2-1) || Russische Premier League

Zondag 22 augustus 2021 - 15:00 uur

In de Russische Premier League neemt Lokomotiv Moskou het zondag 22 augustus 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Krasnodar. De wedstrijd wordt gespeeld in RZD Arena in Moskva.

Via de Lokomotiv Moskou - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Krasnodar (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Lokomotiv Moskou en Krasnodar is onder leiding van scheidsrechter Vitali Meshkov geëindigd in een 2-1 overwinning voor Lokomotiv Moskou. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door F. Smolov, waarmee Lokomotiv Moskva met 1-0 de leiding nam. Lokomotiv Moskva vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Smolov op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 71e minuut wist Krasnodar de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Cordoba. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Krasnodar kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vitali Meshkov, waardoor Lokomotiv Moskou dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Lokomotiv Moskou - Krasnodar
Goals
2
1
Balbezit
35%
65%
Gele kaarten
4
3
Schoten totaal
7
18
Schoten op doel
6
5
Aanvallen
64
153
Gevaarlijke aanvallen
16
75
Passes
334
591
Overtredingen
12
10
Buitenspel
3
1
Corners
3
10
Wissels
3
3
LIVE Lokomotiv Moskou - Krasnodar 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Moskou - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt F. Smolov met assist van R. Zhemaletdinov Lokomotiv Moskva 1-0
15' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor V. Lisakovich Lokomotiv Moskva
33' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt F. Smolov met assist van R. Zhemaletdinov Lokomotiv Moskva 2-0
39' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor R. Zhemaletdinov Lokomotiv Moskva
46' Wissel Krasnodar Wissel K. Pantaleao voor A. Ionov Krasnodar
56' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel A. Silyanov voor V. Lisakovich Lokomotiv Moskva
61' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor A. Chernikov Krasnodar
67' Wissel Krasnodar Wissel E. Spertsyan voor A. Chernikov Krasnodar
69' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel N. Tiknizyan voor R. Zhemaletdinov Lokomotiv Moskva
71' Doelpunt Krasnodar Doelpunt J. Cordoba met assist van V. Claesson Krasnodar 2-1
77' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor D. Barinov Lokomotiv Moskva
80' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor R. Cabella Krasnodar
84' Wissel Krasnodar Wissel V. Iljin voor R. Cabella Krasnodar
88' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel Pablo voor F. Kamano Lokomotiv Moskva
92' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor D. Kulikov Lokomotiv Moskva
95' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor Y. Gazinskiy Krasnodar
Video hoogtepunten en samenvatting Lokomotiv Moskou - Krasnodar
Opstellingen Lokomotiv Moskou - Krasnodar
De opstellingen van Lokomotiv Moskou en Krasnodar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokomotiv Moskou gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Krasnodar zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Marko Nikolić
Wissels Lokomotiv Moskou
# Speler Pos.
60 Andrey Savin K
53 Daniil Khudyakov K
24 Maksim Nenakhov V
66 Mikhail Ivankov V
45 Aleksandr Silyanov V
3 Pablo Nascimento Castro V
71 Nayair Tiknizyan M
11 Anton Miranchuk M
Voorbeschouwing Lokomotiv Moskou - Krasnodar

Lokomotiv Moskou en Krasnodar treffen elkaar in de 5e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitali Meshkov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lokomotiv Moskou en Krasnodar in de Russische Premier League vond plaats op 13 december 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Krasnodar. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Lokomotiv Moskou favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Krasnodar slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Lokomotiv Moskou 11
Winst Krasnodar 6
Gelijkspel 3
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lokomotiv Moskou op een 6e positie staat, terwijl we Krasnodar terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Lokomotiv Moskou - Krasnodar Opstelling Lokomotiv Moskou Opstelling Krasnodar Live Lokomotiv Moskou - Krasnodar Live Lokomotiv Moskou - Krasnodar kijken Lokomotiv Moskou - Krasnodar kijken Live Lokomotiv Moskou - Krasnodar stream Lokomotiv Moskou - Krasnodar Fox Sports Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Krasnodar Uitslag Lokomotiv Moskou - Krasnodar Statistieken Lokomotiv Moskou - Krasnodar Russische Premier League 2021/2022 Lokomotiv Moskou - Krasnodar wedden Lokomotiv Moskou - Krasnodar gokken Lokomotiv Moskou - Krasnodar Unibet