Nabeschouwing Olimpiyets - Rubin Kazan' (2-1) || Russische Premier League 2021/2022

Zondag 5 december 2021 - 14:30 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Olimpiyets het zondag 5 december 2021 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Rubin Kazan'. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Nizhny Novgorod in Nizhniy Novgorod.

Via de Olimpiyets - Rubin Kazan' live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olimpiyets - Rubin Kazan' (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Olimpiyets en Rubin Kazan' is onder leiding van scheidsrechter Artem Chistyakov geëindigd in een 2-1 overwinning voor Olimpiyets. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 2 minuten. N. Kalinski maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee FK Nizjni Novgorod vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Rubin Kazan kwam in de 28e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Dreyer, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 42e minuut zette N. Kalinski zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee FK Nizjni Novgorod de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Artem Chistyakov, waardoor Olimpiyets dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Olimpiyets - Rubin Kazan' 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olimpiyets - Rubin Kazan' teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Penalty FK Nizjni Novgorod Penalty N. Kalinski FK Nizjni Novgorod 1-0
28' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt A. Dreyer Rubin Kazan 1-1
40' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor G. Zotov Rubin Kazan
42' Doelpunt FK Nizjni Novgorod Doelpunt N. Kalinski FK Nizjni Novgorod 2-1
46' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel I. Gorbunov voor N. Kakkoev FK Nizjni Novgorod
51' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor K. Kvaratskhelia Rubin Kazan
52' Wissel Rubin Kazan Wissel S. Bakaev voor K. Kvaratskhelia Rubin Kazan
64' Wissel Rubin Kazan Wissel D. Despotovic voor G. Onugkha Rubin Kazan
78' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor Hwang In-Beom Rubin Kazan
78' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor D. Tkachuk FK Nizjni Novgorod
85' Wissel Rubin Kazan Wissel I. Ignatjev voor G. Zotov Rubin Kazan
88' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel D. Penchikov voor T. Suleymanov FK Nizjni Novgorod
91' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel I. Miladinovic voor B. Balaj FK Nizjni Novgorod
93' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel A. Sapeta voor D. Penchikov FK Nizjni Novgorod
Video hoogtepunten en samenvatting Olimpiyets - Rubin Kazan'
Opstellingen Olimpiyets - Rubin Kazan'
De opstellingen van Olimpiyets en Rubin Kazan' zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olimpiyets gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Rubin Kazan' zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.