Nabeschouwing Olimpiyets - Ural (1-0) || Russische Premier League 2021/2022

Zaterdag 26 februari 2022 - 12:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Olimpiyets het zaterdag 26 februari 2022 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Ural. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Nizhny Novgorod in Nizhniy Novgorod.

Via de Olimpiyets - Ural live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olimpiyets - Ural (1-0)

Het Russische Premier League duel tussen Olimpiyets en Ural is onder leiding van scheidsrechter Vasili Kazartsev geëindigd in een 1-0 overwinning voor Olimpiyets. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor K. Kolesnichenko van Ural. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 55e minuut het veld moest verlaten. In de 77e minuut moest L. Goglichidze van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Vasili Kazartsev een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Ural verder met een speler minder. Door een benutte penalty kwam FK Nizjni Novgorod vervolgens op 1-0. Het was N. Kalinski die vanaf 11 meter wist te scoren in de 78e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Olimpiyets uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Olimpiyets - Ural 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olimpiyets - Ural teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel I. Yuldoshev voor A. Kozlov FK Nizjni Novgorod
38' Gele kaart Ural Gele kaart voor K. Kolesnichenko Ural
46' Gele kaart Ural Gele kaart voor A. Egorychev Ural
55' Tweede gele kaart Ural Tweede gele kaart voor K. Kolesnichenko Ural
66' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor V. Aleksandrov FK Nizjni Novgorod
72' Wissel Ural Wissel A. Evseev voor R. Gadzhimuradov Ural
74' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Sly voor N. Kakkoev FK Nizjni Novgorod
77' Rode kaart Ural Rode kaart voor L. Goglichidze Ural
78' Penalty FK Nizjni Novgorod Penalty N. Kalinski FK Nizjni Novgorod 1-0
79' Gele kaart Ural Gele kaart voor I. Kuzmichev Ural
82' Wissel Ural Wissel C. Magomadov voor E. Bicfalvi Ural
87' Wissel Ural Wissel Y. Zheleznov voor A. Egorychev Ural
87' Wissel Ural Wissel V. Podberezkin voor D. Miskic Ural
90' Gele kaart Ural Gele kaart voor A. Mamin Ural
91' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel P. Karasev voor R. Ennin FK Nizjni Novgorod
92' Gele kaart Ural Gele kaart voor I. Pomazun Ural
93' Gele kaart Ural Gele kaart voor Y. Zheleznov Ural
Video hoogtepunten en samenvatting Olimpiyets - Ural
Opstellingen Olimpiyets - Ural
De opstellingen van Olimpiyets en Ural zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olimpiyets gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Ural zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Alexander Kerzhakov
Voorbeschouwing Olimpiyets - Ural

Olimpiyets en Ural treffen elkaar in de 19e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vasili Kazartsev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Olimpiyets en Ural in de Russische Premier League vond plaats op 1 augustus 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Olimpiyets 0
Winst Ural 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Olimpiyets op een 12e positie staat, terwijl we Ural terugvinden op de 11e plaats.