Nabeschouwing Rubin Kazan' - Dinamo Moskva (2-3) || Russische Premier League

Zondag 28 november 2021 - 14:30 uur

In de Russische Premier League neemt Rubin Kazan' het zondag 28 november 2021 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Dinamo Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Kazan' Arena in Kazan'.

Via de Rubin Kazan' - Dinamo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rubin Kazan' - Dinamo Moskva (2-3)

Het Russische Premier League duel tussen Rubin Kazan' en Dinamo Moskva is onder leiding van scheidsrechter Kirill Levnikov geëindigd in een 2-3 overwinning voor Dinamo Moskva. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door D. Makarov, waarmee Dinamo Moskva met 0-1 de leiding nam. Rubin Kazan' kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Bakaev, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Rubin Kazan' vervolgens op 2-1. Het was A. Dreyer die vanaf 11 meter wist te scoren in de 49e minuut.

Dinamo Moskva kreeg een penalty toegewezen in de 66e minuut, die werd genomen door N. Moro. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 2-1 op het scorebord bleef staan. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat F. Balbuena van Dinamo Moskva de 2-2 maakte in de 68e minuut. Laat in de wedstrijd was het vervolgens Dinamo Moskva dat via S. Szymanski nogmaals wist te scoren en daarmee op een 2-3 voorsprong kwam in de 85e minuut. Dit bleek uiteindelijk het laatste en daarmee beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Kirill Levnikov en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Dinamo Moskva.

Wedstrijdstatistieken Rubin Kazan' - Dinamo Moskva
Goals
2
3
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
10
22
Schoten op doel
4
11
Aanvallen
103
121
Gevaarlijke aanvallen
27
43
Passes
423
353
Overtredingen
9
8
Buitenspel
1
2
Corners
3
12
Wissels
3
2
LIVE Rubin Kazan' - Dinamo Moskva 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rubin Kazan' - Dinamo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt D. Makarov met assist van V. Grulev Dinamo Moskva 0-1
30' Doelpunt Rubin Kazan' Doelpunt S. Bakaev met assist van K. Kvaratskhelia Rubin Kazan' 1-1
44' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor V. Grulev Dinamo Moskva
46' Wissel Rubin Kazan' Wissel A. Zuev voor M. Kostyukov Rubin Kazan'
49' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor G. Varela Dinamo Moskva
49' Penalty Rubin Kazan' Penalty A. Dreyer Rubin Kazan' 2-1
59' Gele kaart Rubin Kazan' Gele kaart voor G. Onugkha Rubin Kazan'
60' Wissel Dinamo Moskva Wissel K. Tyukavin voor D. Fomin Dinamo Moskva
65' Gele kaart Rubin Kazan' Gele kaart voor G. Zotov Rubin Kazan'
66' Penalty gemist Dinamo Moskva Penalty gemist N. Moro Dinamo Moskva
68' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt F. Balbuena met assist van S. Szymanski Dinamo Moskva 2-2
73' Wissel Rubin Kazan' Wissel L. Musaev voor K. Kvaratskhelia Rubin Kazan'
78' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor D. Skopintsev Dinamo Moskva
82' Wissel Rubin Kazan' Wissel I. Ignatjev voor S. Bakaev Rubin Kazan'
85' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt S. Szymanski Dinamo Moskva 2-3
88' Gele kaart Rubin Kazan' Gele kaart voor L. Musaev Rubin Kazan'
90' Wissel Dinamo Moskva Wissel R. Evgenyev voor D. Makarov Dinamo Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Rubin Kazan' - Dinamo Moskva
Opstellingen Rubin Kazan' - Dinamo Moskva
De opstellingen van Rubin Kazan' en Dinamo Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rubin Kazan' gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Dinamo Moskva zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Leonid Slutskiy
Wissels Rubin Kazan'
# Speler Pos.
93 Aleksey Gorodovoy K
1 Nikita Medvedev K
24 Ivan Savitskiy V
97 Konstantin Nizhegorodov V
38 Leon Musaev M
84 Stepan Surikov M
23 Aleksandr Zuev M
19 Ivan Ignatyev A
Voorbeschouwing Rubin Kazan' - Dinamo Moskva

Rubin Kazan' en Dinamo Moskva treffen elkaar in de 16e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kirill Levnikov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rubin Kazan' en Dinamo Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 26 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dinamo Moskva. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide ploegen is Rubin Kazan' favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Dinamo Moskva slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rubin Kazan' 9
Winst Dinamo Moskva 3
Gelijkspel 9
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rubin Kazan' op een 9e positie staat, terwijl we Dinamo Moskva terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.

Tags
Rubin Kazan' - Dinamo Moskva Opstelling Rubin Kazan' Opstelling Dinamo Moskva Live Rubin Kazan' - Dinamo Moskva Live Rubin Kazan' - Dinamo Moskva kijken Rubin Kazan' - Dinamo Moskva kijken Live Rubin Kazan' - Dinamo Moskva stream Rubin Kazan' - Dinamo Moskva Fox Sports Nabeschouwing Rubin Kazan' - Dinamo Moskva Uitslag Rubin Kazan' - Dinamo Moskva Statistieken Rubin Kazan' - Dinamo Moskva Russische Premier League 2021/2022 Rubin Kazan' - Dinamo Moskva wedden Rubin Kazan' - Dinamo Moskva gokken Rubin Kazan' - Dinamo Moskva Unibet