Nabeschouwing Rubin Kazan' - Khimki (2-3) || Russische Premier League 2021/2022

Vrijdag 1 april 2022 - 18:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Rubin Kazan' het vrijdag 1 april 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Khimki.

Via de Rubin Kazan' - Khimki live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rubin Kazan' - Khimki (2-3)

Het Russische Premier League duel tussen Rubin Kazan' en Khimki is onder leiding van scheidsrechter Vladislav Bezborodov geëindigd in een 2-3 overwinning voor Khimki. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door G. Onugkha, waarmee Rubin Kazan met 1-0 de leiding nam. Khimki kwam in de 60e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Glushakov, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 62e minuut zette I. Kukharchuk zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Khimki de leiding in de wedstrijd nam.

Na 84 minuten was het D. Tikhiy die de bal in eigen doel werkte, waardoor Rubin Kazan op 2-2 kwam te staan. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Khimki dat in de 90e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Z. Volkov de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Vladislav Bezborodov bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Khimki.

LIVE Rubin Kazan' - Khimki 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rubin Kazan' - Khimki teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

53' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor A. Zuev Rubin Kazan
55' Wissel Khimki Wissel B. Idowu voor N. Glavcic Khimki
55' Wissel Khimki Wissel B. Magomedov voor B. Sabovic Khimki
56' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt G. Onugkha met assist van A. Zuev Rubin Kazan 1-0
60' Doelpunt Khimki Doelpunt D. Glushakov Khimki 1-1
62' Doelpunt Khimki Doelpunt I. Kukharchuk met assist van R. Mirzov Khimki 1-2
67' Wissel Rubin Kazan Wissel D. Kuznetsov voor M. Apshatsev Rubin Kazan
68' Wissel Khimki Wissel A. Dolgov voor A. Rudenko Khimki
77' Gele kaart Khimki Gele kaart voor K. Bozhenov Khimki
78' Wissel Rubin Kazan Wissel V. Ignatjev voor S. Bakaev Rubin Kazan
79' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor I. Samoshnikov Rubin Kazan
82' Gele kaart Khimki Gele kaart voor I. Lantratov Khimki
84' Eigen doelpunt Rubin Kazan Eigen doelpunt D. Tikhiy Rubin Kazan 2-2
86' Wissel Khimki Wissel G. Grigalava voor I. Kamyshev Khimki
89' Wissel Rubin Kazan Wissel L. Fattakhov voor A. Zuev Rubin Kazan
90' Doelpunt Khimki Doelpunt Z. Volkov met assist van B. Idowu Khimki 2-3
92' Gele kaart Khimki Gele kaart voor B. Magomedov Khimki
Video hoogtepunten en samenvatting Rubin Kazan' - Khimki
Opstellingen Rubin Kazan' - Khimki
De opstellingen van Rubin Kazan' en Khimki zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rubin Kazan' gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Khimki zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.