Nabeschouwing Sochi - Krasnodar (1-2) || Russische Premier League 2021/2022

Zondag 5 december 2021 - 17:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Sochi het zondag 5 december 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Krasnodar. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiyskiy Stadion Fisht in Sochi.

Via de Sochi - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sochi - Krasnodar (1-2)

Het Russische Premier League duel tussen Sochi en Krasnodar is onder leiding van scheidsrechter Sergey Karasev geëindigd in een 1-2 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door M. Cassierra, waarmee Sochi met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van V. Claesson in de 22e minuut zorgde er even later voor dat Krasnodar weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 52e minuut zette V. Claesson zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Krasnodar de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 87e minuut werd G. Krychowiak van Krasnodar met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Krasnodar het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sergey Karasev, waardoor Krasnodar dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sochi - Krasnodar 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sochi - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Sochi Doelpunt M. Cassierra met assist van D. Prokhin Sochi 1-0
22' Penalty Krasnodar Penalty V. Claesson Krasnodar 1-1
26' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor C. Ramirez Krasnodar
34' Gele kaart Sochi Gele kaart voor D. Prokhin Sochi
52' Doelpunt Krasnodar Doelpunt V. Claesson met assist van A. Ionov Krasnodar 1-2
60' Wissel Krasnodar Wissel E. Chernov voor C. Ramirez Krasnodar
68' Wissel Sochi Wissel Joaozinho voor K. Zaika Sochi
73' Wissel Krasnodar Wissel T. Vilhena voor V. Iljin Krasnodar
74' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor A. Chernikov Krasnodar
74' Wissel Sochi Wissel V. Angban voor N. Burmistrov Sochi
74' Wissel Sochi Wissel M. Barsov voor A. Yusupov Sochi
79' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor T. Vilhena Krasnodar
84' Wissel Sochi Wissel I. Popov voor M. Cassierra Sochi
85' VAR: Afgekeurd doelpunt I. Popov Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel I. Popov Sochi
87' Rode kaart Krasnodar Rode kaart voor G. Krychowiak Krasnodar
89' Wissel Krasnodar Wissel B. Reichman voor E. Spertsyan Krasnodar
89' Wissel Krasnodar Wissel U. Spajic voor A. Ionov Krasnodar
Video hoogtepunten en samenvatting Sochi - Krasnodar
Opstellingen Sochi - Krasnodar
De opstellingen van Sochi en Krasnodar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sochi gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Krasnodar zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sochi - Krasnodar

Sochi en Krasnodar treffen elkaar in de 17e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Karasev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sochi en Krasnodar in de Russische Premier League vond plaats op 26 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Krasnodar. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Sochi als Krasnodar wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Sochi 2
Winst Krasnodar 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sochi op een 3e positie staat, terwijl we Krasnodar terugvinden op de 5e plaats.