In de Russische Premier League neemt Sochi het maandag 9 augustus 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Ural. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiyskiy Stadion Fisht in Sochi.

Via de Sochi - Ural live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sochi - Ural (2-0)

Het Russische Premier League duel tussen Sochi en Ural is onder leiding van scheidsrechter Kirill Levnikov geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sochi. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door I. Popov, waarmee Sochi met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 71e minuut voor dat Sochi via C. Noboa op 2-0 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Sochi.

Wedstrijdstatistieken Sochi - Ural
Goals
2
0
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
14
12
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
109
119
Gevaarlijke aanvallen
52
47
Passes
448
492
Overtredingen
8
8
Buitenspel
2
1
Corners
6
2
Wissels
5
5
LIVE Sochi - Ural 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sochi - Ural teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt Sochi Doelpunt I. Popov met assist van A. Yusupov Sochi 1-0
46' Wissel Sochi Wissel C. Noboa voor I. Popov Sochi
46' Wissel Sochi Wissel N. Burmistrov voor I. Tsallagov Sochi
46' Wissel Ural Wissel M. Ageev voor A. Panyukov Ural
46' Wissel Ural Wissel V. Podberezkin voor A. Egorychev Ural
57' Wissel Sochi Wissel T. Margasov voor K. Zaika Sochi
60' Gele kaart Sochi Gele kaart voor N. Burmistrov Sochi
60' Wissel Ural Wissel I. Nasyrov voor K. Kolesnichenko Ural
64' Gele kaart Ural Gele kaart voor D. Miskic Ural
66' Wissel Ural Wissel L. Gagnidze voor D. Miskic Ural
70' Gele kaart Ural Gele kaart voor A. Gerasimov Ural
70' Wissel Ural Wissel A. Maksimenko voor E. Bicfalvi Ural
71' Penalty Sochi Penalty C. Noboa Sochi 2-0
75' Wissel Sochi Wissel Joaozinho voor A. Yusupov Sochi
89' Wissel Sochi Wissel D. Pavlov voor M. Barsov Sochi
Video hoogtepunten en samenvatting Sochi - Ural
Opstellingen Sochi - Ural
De opstellingen van Sochi en Ural zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sochi gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Ural zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sochi - Ural

Sochi en Ural treffen elkaar in de 3e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kirill Levnikov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sochi en Ural in de Russische Premier League vond plaats op 29 november 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ural. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Ural favoriet. 2 keer wist de ploeg van Sochi te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Sochi. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sochi 1
Winst Ural 2
Gelijkspel 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sochi op een 8e positie staat, terwijl we Ural terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Sochi - Ural Opstelling Sochi Opstelling Ural Live Sochi - Ural Live Sochi - Ural kijken Sochi - Ural kijken Live Sochi - Ural stream Sochi - Ural Fox Sports Nabeschouwing Sochi - Ural Uitslag Sochi - Ural Statistieken Sochi - Ural Russische Premier League 2021/2022 Sochi - Ural wedden Sochi - Ural gokken Sochi - Ural Unibet