Nabeschouwing Sochi - Zenit (0-0) || Russische Premier League 2021/2022

Zondag 3 april 2022 - 18:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Sochi het zondag 3 april 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Zenit.

Via de Sochi - Zenit live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sochi - Zenit (0-0)

De Russische Premier League 2021/2022 wedstrijd tussen Sochi en Zenit geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Zenit, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Vladimir Moskalev niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Sochi - Zenit 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sochi - Zenit teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Malcom Zenit
47' Gele kaart Sochi Gele kaart voor I. Yurganov Sochi
66' Wissel Zenit Wissel Yuri Alberto voor A. Sutormin Zenit
66' Wissel Zenit Wissel I. Sergeev voor A. Dzyuba Zenit
69' Wissel Sochi Wissel G. Melkadze voor A. Yusupov Sochi
69' Wissel Sochi Wissel T. Margasov voor K. Zaika Sochi
71' Gele kaart Sochi Gele kaart voor G. Melkadze Sochi
76' Wissel Sochi Wissel I. Popov voor C. Noboa Sochi
87' Wissel Zenit Wissel A. Erokhin voor Malcom Zenit
87' Wissel Zenit Wissel N. Alip voor D. Krugovoy Zenit
Video hoogtepunten en samenvatting Sochi - Zenit
Opstellingen Sochi - Zenit
De opstellingen van Sochi en Zenit zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sochi gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Zenit zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sochi - Zenit

Sochi en Zenit treffen elkaar in de 23e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladimir Moskalev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sochi en Zenit in de Russische Premier League vond plaats op 3 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sochi. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Zenit favoriet. 4 keer wist de ploeg van Sochi te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Sochi. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sochi 1
Winst Zenit 4
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sochi op een 4e positie staat, terwijl we Zenit terugvinden op de 1e plaats.