Nabeschouwing Spartak Moskva - Sochi (1-2) || Russische Premier League

Donderdag 26 augustus 2021 - 17:30 uur

In de Russische Premier League neemt Spartak Moskva het donderdag 26 augustus 2021 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Sochi. De wedstrijd wordt gespeeld in Otkrytiye Arena in Moskva.

Via de Spartak Moskva - Sochi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - Sochi (1-2)

Het Russische Premier League duel tussen Spartak Moskva en Sochi is onder leiding van scheidsrechter Vitali Meshkov geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sochi. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door R. Zobnin, waarmee Spartak Moskva met 1-0 de leiding nam. Sochi kwam in de 65e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Barsov, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 72e minuut zette A. Yusupov zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Sochi de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vitali Meshkov, waardoor Sochi dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Spartak Moskva - Sochi
Goals
1
2
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
3
4
Schoten totaal
14
10
Schoten op doel
1
3
Aanvallen
154
98
Gevaarlijke aanvallen
54
27
Passes
513
378
Overtredingen
8
9
Buitenspel
2
6
Corners
7
3
Wissels
5
5
LIVE Spartak Moskva - Sochi 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - Sochi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
34' Gele kaart Sochi Gele kaart voor V. Angban Sochi
38' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor R. Zobnin Spartak Moskva
39' Gele kaart Sochi Gele kaart voor T. Margasov Sochi
41' Gele kaart Sochi Gele kaart voor Rodrigo Sochi
46' Wissel Sochi Wissel D. Prokhin voor M. Barac Sochi
56' Wissel Spartak Moskva Wissel V. Moses voor Z. Bakaev Spartak Moskva
60' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt R. Zobnin met assist van S. Gigot Spartak Moskva 1-0
61' Wissel Sochi Wissel C. Noboa voor V. Angban Sochi
61' Wissel Sochi Wissel M. Barsov voor I. Popov Sochi
65' Doelpunt Sochi Doelpunt M. Barsov met assist van T. Margasov Sochi 1-1
72' Doelpunt Sochi Doelpunt A. Yusupov met assist van D. Vorobyev Sochi 1-2
76' Wissel Spartak Moskva Wissel J. Hendrix voor I. Kutepov Spartak Moskva
76' Wissel Spartak Moskva Wissel Q. Promes voor N. Umyarov Spartak Moskva
82' Wissel Sochi Wissel Joaozinho voor D. Vorobyev Sochi
85' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Lomovitskiy voor S. Gigot Spartak Moskva
85' Wissel Spartak Moskva Wissel M. Ignatov voor J. Larsson Spartak Moskva
91' Wissel Sochi Wissel D. Pavlov voor A. Yusupov Sochi
92' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor A. Sobolev Spartak Moskva
93' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor J. Hendrix Spartak Moskva
95' Gele kaart Sochi Gele kaart voor S. Dzhanaev Sochi
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Moskva - Sochi
Opstellingen Spartak Moskva - Sochi
De opstellingen van Spartak Moskva en Sochi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartak Moskva gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Sochi zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Rui Carlos Pinho da Vitória
Voorbeschouwing Spartak Moskva - Sochi

Spartak Moskva en Sochi treffen elkaar in de 6e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitali Meshkov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Spartak Moskva en Sochi in de Russische Premier League vond plaats op 12 december 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sochi. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Sochi favoriet. 2 keer wist de ploeg van Spartak Moskva te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Spartak Moskva. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Spartak Moskva 1
Winst Sochi 2
Gelijkspel 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Spartak Moskva op een 8e positie staat, terwijl we Sochi terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Spartak Moskva - Sochi Opstelling Spartak Moskva Opstelling Sochi Live Spartak Moskva - Sochi Live Spartak Moskva - Sochi kijken Spartak Moskva - Sochi kijken Live Spartak Moskva - Sochi stream Spartak Moskva - Sochi Fox Sports Nabeschouwing Spartak Moskva - Sochi Uitslag Spartak Moskva - Sochi Statistieken Spartak Moskva - Sochi Russische Premier League 2021/2022 Spartak Moskva - Sochi wedden Spartak Moskva - Sochi gokken Spartak Moskva - Sochi Unibet