Nabeschouwing Ufa - Krasnodar (1-1) || Russische Premier League 2021/2022

Zondag 20 maart 2022 - 12:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Ufa het zondag 20 maart 2022 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Krasnodar.

Via de Ufa - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ufa - Krasnodar (1-1)

De Russische Premier League 2021/2022 wedstrijd tussen Ufa en Krasnodar geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door A. Ionov, waarmee Krasnodar met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van H. Agalarov in de 85e minuut zorgde er even later voor dat Ufa weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Ufa - Krasnodar 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ufa - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart Ufa Gele kaart voor E. Botaka-Yoboma Ufa
46' Doelpunt Krasnodar Doelpunt A. Ionov met assist van N. Krivtsov Krasnodar 0-1
58' Gele kaart Ufa Gele kaart voor D. Ortiz Ufa
60' Wissel Ufa Wissel O. Urunov voor F. Mrzljak Ufa
61' Wissel Ufa Wissel Cacintura voor E. Botaka-Yoboma Ufa
70' Wissel Ufa Wissel O. Ivanov voor T. Rodrigues Ufa
73' Gele kaart Ufa Gele kaart voor R. Fishchenko Ufa
75' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor A. Chernikov Krasnodar
76' Wissel Krasnodar Wissel I. Manelov voor Y. Gazinskiy Krasnodar
77' Wissel Ufa Wissel D. Emelyanov voor R. Fishchenko Ufa
85' Penalty Ufa Penalty H. Agalarov Ufa 1-1
87' Gele kaart Ufa Gele kaart voor A. Stukalov Ufa
93' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor E. Sorokin Krasnodar
Video hoogtepunten en samenvatting Ufa - Krasnodar
Opstellingen Ufa - Krasnodar
De opstellingen van Ufa en Krasnodar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ufa gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Krasnodar zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Viktor Goncharenko
Voorbeschouwing Ufa - Krasnodar

Ufa en Krasnodar treffen elkaar in de 22e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pavel Shadykhanov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ufa en Krasnodar in de Russische Premier League vond plaats op 17 oktober 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Krasnodar favoriet. 8 keer wist de ploeg van Ufa te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Ufa. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Ufa 2
Winst Krasnodar 8
Gelijkspel 5
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ufa op een 16e positie staat, terwijl we Krasnodar terugvinden op de 5e plaats.