Nabeschouwing Zenit - Lokomotiv Moskou (3-1) || Russische Premier League 2021/2022

Zaterdag 30 april 2022 - 18:30 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Zenit het zaterdag 30 april 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou. De wedstrijd wordt gespeeld in Saint Petersburg Stadium in St. Petersburg.

Via de Zenit - Lokomotiv Moskou live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit - Lokomotiv Moskou (3-1)

Het Russische Premier League duel tussen Zenit en Lokomotiv Moskou is onder leiding van scheidsrechter Vladimir Moskalev geëindigd in een 3-1 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Lokomotiv Moskva kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van G. Kerk. Zenit kwam in de 27e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van I. Sergeev, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 42e minuut zette Malcom zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Zenit de leiding in de wedstrijd nam.

Na 77 minuten werd de voorsprong voor Zenit vergroot nadat A. Mostovoy de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Zenit.

LIVE Zenit - Lokomotiv Moskou 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit - Lokomotiv Moskou teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt G. Kerk Lokomotiv Moskva 0-1
14' VAR: Afgekeurd doelpunt I. Sergeev Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel I. Sergeev Zenit
27' Doelpunt Zenit Doelpunt I. Sergeev met assist van Yuri Alberto Zenit 1-1
42' Doelpunt Zenit Doelpunt Malcom met assist van Claudinho Zenit 2-1
49' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor M. Mampasi Lokomotiv Moskva
46' Wissel Zenit Wissel D. Krugovoy voor N. Alip Zenit
49' VAR: Afgekeurd doelpunt I. Sergeev Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel I. Sergeev Zenit
60' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel S. Babkin voor D. Barinov Lokomotiv Moskva
72' Wissel Zenit Wissel A. Mostovoy voor Yuri Alberto Zenit
72' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel A. Miranchuk voor M. Petrov Lokomotiv Moskva
72' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel F. Kamano voor W. Isidor Lokomotiv Moskva
77' Doelpunt Zenit Doelpunt A. Mostovoy met assist van I. Sergeev Zenit 3-1
82' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel K. Maradishvili voor A. Karpukas Lokomotiv Moskva
82' Wissel Zenit Wissel M. Ozdoev voor Wendel Zenit
82' Wissel Zenit Wissel A. Dzyuba voor Malcom Zenit
82' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel A. Beka Beka voor R. Zhemaletdinov Lokomotiv Moskva
87' Wissel Zenit Wissel A. Erokhin voor D. Kuzyayev Zenit
90' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor M. Nenakhov Lokomotiv Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Zenit - Lokomotiv Moskou
Opstellingen Zenit - Lokomotiv Moskou
De opstellingen van Zenit en Lokomotiv Moskou zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zenit gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Lokomotiv Moskou zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.