Nabeschouwing Zenit - Ufa (2-0) || Russische Premier League 2021/2022

Maandag 7 maart 2022 - 14:30 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Zenit het maandag 7 maart 2022 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Ufa. De wedstrijd wordt gespeeld in Saint Petersburg Stadium in St. Petersburg.

Via de Zenit - Ufa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit - Ufa (2-0)

Het Russische Premier League duel tussen Zenit en Ufa is onder leiding van scheidsrechter Sergey Ivanov geëindigd in een 2-0 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door D. Krugovoy, waarmee Zenit met 1-0 de leiding nam. Zenit vergrootte in de 67e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Malcom op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Zenit.

LIVE Zenit - Ufa 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit - Ufa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Zenit Wissel V. Karavaev voor A. Sutormin Zenit
51' Doelpunt Zenit Doelpunt D. Krugovoy Zenit 1-0
52' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Claudinho Zenit
59' Wissel Ufa Wissel D. Ortiz voor A. Saplinov Ufa
61' Wissel Ufa Wissel A. Nikitin voor A. Golubev Ufa
67' Doelpunt Zenit Doelpunt Malcom met assist van A. Dzyuba Zenit 2-0
69' Wissel Zenit Wissel A. Erokhin voor Yuri Alberto Zenit
69' Wissel Zenit Wissel I. Sergeev voor A. Dzyuba Zenit
71' Wissel Ufa Wissel V. Kamilov voor F. Mrzljak Ufa
71' Wissel Ufa Wissel D. Emelyanov voor T. Rodrigues Ufa
78' Wissel Zenit Wissel N. Alip voor Wendel Zenit
81' Wissel Ufa Wissel O. Ivanov voor R. Fishchenko Ufa
86' Wissel Zenit Wissel A. Mostovoy voor Malcom Zenit
87' Gele kaart Ufa Gele kaart voor V. Kamilov Ufa
Video hoogtepunten en samenvatting Zenit - Ufa
Opstellingen Zenit - Ufa
De opstellingen van Zenit en Ufa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zenit gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Ufa zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Zenit - Ufa

Zenit en Ufa treffen elkaar in de 20e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Ivanov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zenit en Ufa in de Russische Premier League vond plaats op 21 augustus 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is Zenit favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Ufa slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Zenit 8
Winst Ufa 1
Gelijkspel 6
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zenit op een 1e positie staat, terwijl we Ufa terugvinden op de 15e plaats.