Nabeschouwing Akhmat Grozny - Dinamo Moskva (2-1) || Russische Premier League 2022/2023

Zondag 2 oktober 2022 - 18:00 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Akhmat Grozny het zondag 2 oktober 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Akhmat Arena in Groznyi.

Via de Akhmat Grozny - Dinamo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhmat Grozny - Dinamo Moskva (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Akhmat Grozny en Dinamo Moskva is onder leiding van scheidsrechter Vladislav Bezborodov geëindigd in een 2-1 overwinning voor Akhmat Grozny. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door A. Shvets, waarmee Akhmat Grozny met 1-0 de leiding nam. Akhmat Grozny vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Sadulaev op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 62e minuut kreeg L. Sadulaev van Akhmat Grozny voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Akhmat Grozny de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat Y. Gladyshev namens Dinamo Moskva in de 94e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vladislav Bezborodov, waardoor Akhmat Grozny dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Akhmat Grozny - Dinamo Moskva 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhmat Grozny - Dinamo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor V. Kamilov Akhmat Grozny
22' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt A. Shvets met assist van L. Sadulaev Akhmat Grozny 1-0
25' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor M. Bystrov Akhmat Grozny
28' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor M. Normann Dinamo Moskva
39' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor L. Sadulaev Akhmat Grozny
44' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt L. Sadulaev met assist van M. Bogosavac Akhmat Grozny 2-0
44' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor D. Laxalt Dinamo Moskva
46' Wissel Dinamo Moskva Wissel K. Tyukavin voor M. Normann Dinamo Moskva
52' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor S. Sazonov Dinamo Moskva
62' Tweede gele kaart Akhmat Grozny Tweede gele kaart voor L. Sadulaev Akhmat Grozny
63' Wissel Akhmat Grozny Wissel E. Kharin voor I. Oleynikov Akhmat Grozny
73' Wissel Dinamo Moskva Wissel Y. Gladyshev voor V. Grulev Dinamo Moskva
73' Wissel Dinamo Moskva Wissel D. Skopintsev voor D. Laxalt Dinamo Moskva
74' Wissel Akhmat Grozny Wissel A. Troshechkin voor B. Berisha Akhmat Grozny
74' Wissel Akhmat Grozny Wissel A. Semenov voor M. Bystrov Akhmat Grozny
79' Wissel Akhmat Grozny Wissel V. Iljin voor M. Konate Akhmat Grozny
80' Wissel Dinamo Moskva Wissel D. Lesovoy voor N. Moumi Ngamaleu Dinamo Moskva
94' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt Y. Gladyshev met assist van A. Zakharian Dinamo Moskva 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Akhmat Grozny - Dinamo Moskva
Opstellingen Akhmat Grozny - Dinamo Moskva
De opstellingen van Akhmat Grozny en Dinamo Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Akhmat Grozny gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Dinamo Moskva zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Andrey Talalaev
Coach Slaviša Jokanović
Voorbeschouwing Akhmat Grozny - Dinamo Moskva

Akhmat Grozny en Dinamo Moskva treffen elkaar in de 11e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladislav Bezborodov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Akhmat Grozny en Dinamo Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 15 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dinamo Moskva. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Dinamo Moskva favoriet. 8 keer wist de ploeg van Akhmat Grozny te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Akhmat Grozny. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Akhmat Grozny 5
Winst Dinamo Moskva 8
Gelijkspel 7
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Akhmat Grozny op een 9e positie staat, terwijl we Dinamo Moskva terugvinden op de 7e plaats.