Nabeschouwing Akhmat Grozny - Krasnodar (0-2) || Russische Premier League 2021/2022

Zaterdag 18 september 2021 - 18:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Akhmat Grozny het zaterdag 18 september 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Krasnodar. De wedstrijd wordt gespeeld in Akhmat Arena in Groznyi.

Via de Akhmat Grozny - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhmat Grozny - Krasnodar (0-2)

Het Russische Premier League duel tussen Akhmat Grozny en Krasnodar is onder leiding van scheidsrechter Ivan Sidenkov geëindigd in een 0-2 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door R. Cabella, waarmee Krasnodar met 0-1 de leiding nam. Krasnodar vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Iljin op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 66e minuut kreeg Z. Nizic van Akhmat Grozny voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Akhmat Grozny de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Krasnodar.

LIVE Akhmat Grozny - Krasnodar 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhmat Grozny - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Wissel Akhmat Grozny Wissel R. Utsiev voor D. Todorovic Akhmat Grozny
23' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor E. Spertsyan Krasnodar
41' Doelpunt Krasnodar Doelpunt R. Cabella met assist van E. Spertsyan Krasnodar 0-1
44' Doelpunt Krasnodar Doelpunt V. Iljin met assist van R. Cabella Krasnodar 0-2
46' Wissel Akhmat Grozny Wissel V. Karapuzov voor V. Lystsov Akhmat Grozny
46' Wissel Akhmat Grozny Wissel S. Sebai voor M. Konate Akhmat Grozny
47' Wissel Akhmat Grozny Wissel L. Sadulaev voor A. Arkhipov Akhmat Grozny
55' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor Z. Nizic Akhmat Grozny
66' Tweede gele kaart Akhmat Grozny Tweede gele kaart voor Z. Nizic Akhmat Grozny
67' Wissel Krasnodar Wissel E. Sorokin voor U. Spajic Krasnodar
68' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor C. Ramirez Krasnodar
69' Wissel Akhmat Grozny Wissel A. Putsko voor D. Utkin Akhmat Grozny
80' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor D. Kornyushin Krasnodar
86' Wissel Krasnodar Wissel T. Vilhena voor N. Krivtsov Krasnodar
89' Wissel Krasnodar Wissel D. Stotsky voor E. Spertsyan Krasnodar
89' Wissel Krasnodar Wissel I. Manelov voor R. Cabella Krasnodar
Video hoogtepunten en samenvatting Akhmat Grozny - Krasnodar
Opstellingen Akhmat Grozny - Krasnodar
De opstellingen van Akhmat Grozny en Krasnodar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Akhmat Grozny gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Krasnodar zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.