Nabeschouwing Akhmat Grozny - Olimpiyets (3-1) || Russische Premier League 2021/2022

Zondag 7 november 2021 - 17:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Akhmat Grozny het zondag 7 november 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Olimpiyets. De wedstrijd wordt gespeeld in Akhmat Arena in Groznyi.

Via de Akhmat Grozny - Olimpiyets live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhmat Grozny - Olimpiyets (3-1)

Het Russische Premier League duel tussen Akhmat Grozny en Olimpiyets is onder leiding van scheidsrechter Vladislav Bezborodov geëindigd in een 3-1 overwinning voor Akhmat Grozny. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door M. Konate, waarmee Akhmat Grozny met 1-0 de leiding nam. FK Nizjni Novgorod kwam in de 54e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Kosarev, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van D. Penchikov kwam Akhmat Grozny in de 72e minuut op een 2-1 voorsprong te staan.

Na 90 minuten werd de voorsprong voor Akhmat Grozny vergroot nadat D. Utkin de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Akhmat Grozny.

LIVE Akhmat Grozny - Olimpiyets 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhmat Grozny - Olimpiyets teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor I. Konovalov Akhmat Grozny
37' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor N. Kalinski FK Nizjni Novgorod
39' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt M. Konate met assist van E. Kharin Akhmat Grozny 1-0
46' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel I. Miladinovic voor K. Gotsuk FK Nizjni Novgorod
52' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel K. Kosarev voor B. Balaj FK Nizjni Novgorod
54' Doelpunt FK Nizjni Novgorod Doelpunt K. Kosarev FK Nizjni Novgorod 1-1
66' Wissel Akhmat Grozny Wissel A. Arkhipov voor V. Karapuzov Akhmat Grozny
66' Wissel Akhmat Grozny Wissel L. Sadulaev voor E. Kharin Akhmat Grozny
72' Eigen doelpunt Akhmat Grozny Eigen doelpunt D. Penchikov Akhmat Grozny 2-1
78' Wissel Akhmat Grozny Wissel A. Shvets voor I. Konovalov Akhmat Grozny
78' Wissel Akhmat Grozny Wissel G. Iancu voor M. Konate Akhmat Grozny
79' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor L. Sadulaev Akhmat Grozny
90' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt D. Utkin met assist van A. Arkhipov Akhmat Grozny 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Akhmat Grozny - Olimpiyets
Opstellingen Akhmat Grozny - Olimpiyets
De opstellingen van Akhmat Grozny en Olimpiyets zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Akhmat Grozny gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Olimpiyets zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.