Nabeschouwing Arsenal Tula - CSKA Moskva (2-2) || Russische Premier League 2021/2022

Zondag 12 september 2021 - 13:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Arsenal Tula het zondag 12 september 2021 om 13:00 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Arsenal in Tula.

Via de Arsenal Tula - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal Tula - CSKA Moskva (2-2)

De Russische Premier League 2021/2022 wedstrijd tussen Arsenal Tula en CSKA Moskva geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. CSKA Moskva kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van I. Diveyev. Arsenal Tula kwam in de 18e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Markov, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 66e minuut zette I. Novoseltsev zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Arsenal Tula de leiding in de wedstrijd nam.

Na 74 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat F. Chalov de 2-2 maakte voor CSKA Moskva.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Arsenal Tula - CSKA Moskva 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal Tula - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt I. Diveyev met assist van J. Bijol CSKA Moskva 0-1
17' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor K. Kuchaev CSKA Moskva
18' Doelpunt Arsenal Tula Doelpunt E. Markov Arsenal Tula 1-1
32' Wissel CSKA Moskva Wissel F. Chalov voor A. Zabolotnyi CSKA Moskva
46' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor G. Kostadinov Arsenal Tula
48' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor A. Kochenkov Arsenal Tula
46' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Nababkin voor K. Kuchaev CSKA Moskva
58' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor M. Mukhin CSKA Moskva
60' Wissel Arsenal Tula Wissel Z. Davitashvili voor E. Kangwa Arsenal Tula
61' Wissel CSKA Moskva Wissel I. Akhmetov voor A. Dzagoev CSKA Moskva
63' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Bistrovic voor B. Zaynutdinov CSKA Moskva
64' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor I. Diveyev CSKA Moskva
66' Doelpunt Arsenal Tula Doelpunt I. Novoseltsev met assist van E. Markov Arsenal Tula 2-1
67' Wissel Arsenal Tula Wissel K. Panchenko voor E. Markov Arsenal Tula
74' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt F. Chalov met assist van I. Akhmetov CSKA Moskva 2-2
77' Wissel CSKA Moskva Wissel V. Yakovlev voor M. Mukhin CSKA Moskva
82' Wissel Arsenal Tula Wissel R. Kambolov voor G. Kostadinov Arsenal Tula
84' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor I. Novoseltsev Arsenal Tula
Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal Tula - CSKA Moskva
Opstellingen Arsenal Tula - CSKA Moskva
De opstellingen van Arsenal Tula en CSKA Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arsenal Tula gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en CSKA Moskva zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.