Nabeschouwing Arsenal Tula - Khimki (0-0) || Russische Premier League 2021/2022

Zaterdag 2 oktober 2021 - 18:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Arsenal Tula het zaterdag 2 oktober 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Khimki. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Arsenal in Tula.

Via de Arsenal Tula - Khimki live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal Tula - Khimki (0-0)

De Russische Premier League 2021/2022 wedstrijd tussen Arsenal Tula en Khimki geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Arsenal Tula en Khimki gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Vladislav Bezborodov niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Arsenal Tula - Khimki 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal Tula - Khimki teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Khimki Gele kaart voor A. Filin Khimki
29' Gele kaart Khimki Gele kaart voor D. Tikhiy Khimki
38' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor K. Kangwa Arsenal Tula
46' Wissel Khimki Wissel A. Troshechkin voor D. Glushakov Khimki
46' Wissel Khimki Wissel A. Dolgov voor K. Ademi Khimki
59' Gele kaart Khimki Gele kaart voor K. Bozhenov Khimki
63' Wissel Khimki Wissel E. Nabiullin voor K. Bozhenov Khimki
67' Wissel Arsenal Tula Wissel A. Guliev voor K. Kangwa Arsenal Tula
67' Wissel Arsenal Tula Wissel A. Tudorie voor E. Markov Arsenal Tula
70' Wissel Khimki Wissel I. Kukharchuk voor A. Sokolov Khimki
73' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor I. Novoseltsev Arsenal Tula
74' Wissel Arsenal Tula Wissel A. Sokol voor G. Kostadinov Arsenal Tula
91' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor Z. Davitashvili Arsenal Tula
Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal Tula - Khimki
Opstellingen Arsenal Tula - Khimki
De opstellingen van Arsenal Tula en Khimki zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arsenal Tula gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Khimki zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Arsenal Tula - Khimki

Arsenal Tula en Khimki treffen elkaar in de 10e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladislav Bezborodov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Arsenal Tula en Khimki in de Russische Premier League vond plaats op 11 december 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Khimki. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Khimki favoriet. 1 keer wist de ploeg van Arsenal Tula te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Arsenal Tula. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Arsenal Tula 0
Winst Khimki 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arsenal Tula op een 13e positie staat, terwijl we Khimki terugvinden op de 14e plaats.