Nabeschouwing Arsenal Tula - Krylya Sovetov (2-1) || Russische Premier League 2021/2022

Zaterdag 7 augustus 2021 - 16:30 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Arsenal Tula het zaterdag 7 augustus 2021 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Krylya Sovetov. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Arsenal in Tula.

Via de Arsenal Tula - Krylya Sovetov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal Tula - Krylya Sovetov (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Arsenal Tula en Krylya Sovetov is onder leiding van scheidsrechter Evgeny Kukulyak geëindigd in een 2-1 overwinning voor Arsenal Tula. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Arsenal Tula kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Z. Davitashvili. Arsenal Tula vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Khlusevich op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Krylya Sovetov vervolgens op 2-1. Het was I. Sergeev die vanaf 11 meter wist te scoren in de 49e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Evgeny Kukulyak, waardoor Arsenal Tula dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Arsenal Tula - Krylya Sovetov 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal Tula - Krylya Sovetov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Arsenal Tula Doelpunt Z. Davitashvili met assist van V. Panteleev Arsenal Tula 1-0
47' Doelpunt Arsenal Tula Doelpunt D. Khlusevich met assist van I. Smolnikov Arsenal Tula 2-0
46' Wissel Krylya Sovetov Wissel I. Sergeev voor G. Onugkha Krylya Sovetov
48' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor T. Burlak Arsenal Tula
49' Penalty Krylya Sovetov Penalty I. Sergeev Krylya Sovetov 2-1
57' Wissel Krylya Sovetov Wissel M. Glushenkov voor M. Zeffane Krylya Sovetov
57' Wissel Krylya Sovetov Wissel M. Vityugov voor V. Sarveli Krylya Sovetov
68' Wissel Arsenal Tula Wissel E. Kangwa voor Z. Davitashvili Arsenal Tula
68' Wissel Arsenal Tula Wissel S. Tkachev voor D. Khlusevich Arsenal Tula
73' Wissel Arsenal Tula Wissel A. Dovbnya voor T. Burlak Arsenal Tula
75' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor A. Soldatenkov Krylya Sovetov
75' Wissel Krylya Sovetov Wissel S. Pinyaev voor A. Zinkovskiy Krylya Sovetov
80' Wissel Arsenal Tula Wissel G. Kostadinov voor V. Panteleev Arsenal Tula
80' Wissel Arsenal Tula Wissel A. Tudorie voor E. Lutsenko Arsenal Tula
85' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Tsypchenko voor D. Ivanisenia Krylya Sovetov
Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal Tula - Krylya Sovetov
Opstellingen Arsenal Tula - Krylya Sovetov
De opstellingen van Arsenal Tula en Krylya Sovetov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arsenal Tula gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Krylya Sovetov zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Dmytro Parfenov
Coach Igor Osinkin
Voorbeschouwing Arsenal Tula - Krylya Sovetov

Arsenal Tula en Krylya Sovetov treffen elkaar in de 3e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Evgeny Kukulyak en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Arsenal Tula en Krylya Sovetov in de Russische Premier League vond plaats op 7 juli 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Krylya Sovetov. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Arsenal Tula favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Krylya Sovetov slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Arsenal Tula 4
Winst Krylya Sovetov 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arsenal Tula op een 16e positie staat, terwijl we Krylya Sovetov terugvinden op de 14e plaats.