Nabeschouwing Arsenal Tula - Rubin Kazan' (0-3) || Russische Premier League 2021/2022

Vrijdag 30 juli 2021 - 18:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Arsenal Tula het vrijdag 30 juli 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Rubin Kazan'. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Arsenal in Tula.

Via de Arsenal Tula - Rubin Kazan' live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal Tula - Rubin Kazan' (0-3)

Het Russische Premier League duel tussen Arsenal Tula en Rubin Kazan' is onder leiding van scheidsrechter Sergey Ivanov geëindigd in een 0-3 overwinning voor Rubin Kazan'. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Hwang In-Beom, waarmee Rubin Kazan met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 37e minuut voor dat Rubin Kazan via D. Despotovic op 0-2 kwam te staan. In de 40e minuut volgde een derde treffer van Rubin Kazan, waarmee K. Kvaratskhelia zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Na rust nam wat Rubin Kazan gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sergey Ivanov, waardoor Rubin Kazan' dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Arsenal Tula - Rubin Kazan' 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal Tula - Rubin Kazan' teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt Hwang In-Beom met assist van D. Despotovic Rubin Kazan 0-1
24' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor S. Begic Rubin Kazan
33' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor G. Kostadinov Arsenal Tula
37' Penalty Rubin Kazan Penalty D. Despotovic Rubin Kazan 0-2
40' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt K. Kvaratskhelia met assist van S. Haksabanovic Rubin Kazan 0-3
46' Wissel Rubin Kazan Wissel L. Musaev voor Hwang In-Beom Rubin Kazan
46' Wissel Arsenal Tula Wissel V. Panteleev voor G. Kostadinov Arsenal Tula
46' Wissel Arsenal Tula Wissel E. Kangwa voor Z. Davitashvili Arsenal Tula
46' Wissel Arsenal Tula Wissel D. Khlusevich voor E. Markov Arsenal Tula
53' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor I. Smolnikov Arsenal Tula
63' Wissel Arsenal Tula Wissel A. Bjornstrom voor D. Stepanov Arsenal Tula
65' Wissel Rubin Kazan Wissel V. Ignatjev voor A. Zuev Rubin Kazan
65' Wissel Rubin Kazan Wissel M. Kostyukov voor D. Jevtic Rubin Kazan
69' Wissel Rubin Kazan Wissel S. Bakaev voor K. Kvaratskhelia Rubin Kazan
70' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor S. Bakaev Rubin Kazan
82' Wissel Rubin Kazan Wissel G. Zotov voor F. Uremovic Rubin Kazan
82' Wissel Arsenal Tula Wissel A. Tudorie voor E. Lutsenko Arsenal Tula
Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal Tula - Rubin Kazan'
Opstellingen Arsenal Tula - Rubin Kazan'
De opstellingen van Arsenal Tula en Rubin Kazan' zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arsenal Tula gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Rubin Kazan' zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Dmytro Parfenov
Coach Leonid Slutskiy
Voorbeschouwing Arsenal Tula - Rubin Kazan'

Arsenal Tula en Rubin Kazan' treffen elkaar in de 2e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Ivanov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Arsenal Tula en Rubin Kazan' in de Russische Premier League vond plaats op 8 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rubin Kazan'. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Rubin Kazan' favoriet. 7 keer wist de ploeg van Arsenal Tula te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Arsenal Tula. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Arsenal Tula 1
Winst Rubin Kazan' 7
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arsenal Tula op een 13e positie staat, terwijl we Rubin Kazan' terugvinden op de 8e plaats.