Nabeschouwing Arsenal Tula - Ural (1-2) || Russische Premier League 2021/2022

Zaterdag 21 mei 2022 - 16:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Arsenal Tula het zaterdag 21 mei 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Ural. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Arsenal in Tula.

Via de Arsenal Tula - Ural live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal Tula - Ural (1-2)

Het Russische Premier League duel tussen Arsenal Tula en Ural is onder leiding van scheidsrechter Pavel Kukuyan geëindigd in een 1-2 overwinning voor Ural. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor E. Markov in de 30e minuut, waardoor Arsenal Tula met een man minder kwam te staan. Een penalty zorgde er later in de 31e minuut voor dat Ural via R. Augustyniak op 0-1 kwam te staan. In de 33e werd de voorsprong voor Ural verdubbeld dankzij een doelpunt van D. Miskic.

In de 42e minuut was het Arsenal Tula dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van M. Kaynov, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Pavel Kukuyan, waardoor Ural dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Arsenal Tula - Ural 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal Tula - Ural teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Rode kaart Arsenal Tula Rode kaart voor E. Markov Arsenal Tula
31' Penalty Ural Penalty R. Augustyniak Ural 0-1
33' Doelpunt Ural Doelpunt D. Miskic met assist van V. Podberezkin Ural 0-2
42' Doelpunt Arsenal Tula Doelpunt M. Kaynov met assist van K. Panchenko Arsenal Tula 1-2
62' Wissel Ural Wissel R. Gadzhimuradov voor Y. Zheleznov Ural
66' Wissel Arsenal Tula Wissel A. Khabibov voor A. Sukhanov Arsenal Tula
66' Wissel Arsenal Tula Wissel E. Lutsenko voor K. Panchenko Arsenal Tula
78' Wissel Arsenal Tula Wissel V. Panteleev voor M. Kaynov Arsenal Tula
86' Wissel Arsenal Tula Wissel D. Stepanov voor U. Radakovic Arsenal Tula
Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal Tula - Ural
Opstellingen Arsenal Tula - Ural
De opstellingen van Arsenal Tula en Ural zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arsenal Tula gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Ural zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Arsenal Tula - Ural

Arsenal Tula en Ural treffen elkaar in de 30e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pavel Kukuyan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Arsenal Tula en Ural in de Russische Premier League vond plaats op 27 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ural. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Ural favoriet. 5 keer wist de ploeg van Arsenal Tula te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Arsenal Tula. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Arsenal Tula 3
Winst Ural 5
Gelijkspel 5
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arsenal Tula op een 16e positie staat, terwijl we Ural terugvinden op de 11e plaats.