Nabeschouwing CSKA Moskva - Akhmat Grozny (4-2) || Russische Premier League 2022/2023

Zondag 21 augustus 2022 - 14:00 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt CSKA Moskva het zondag 21 augustus 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Akhmat Grozny. De wedstrijd wordt gespeeld in VEB Arena in Moskva.

Via de CSKA Moskva - Akhmat Grozny live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Moskva - Akhmat Grozny (4-2)

Het Russische Premier League duel tussen CSKA Moskva en Akhmat Grozny is onder leiding van scheidsrechter Sergey Karasev geëindigd in een 4-2 overwinning voor CSKA Moskva. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door F. Chalov, waarmee CSKA Moskva met 1-0 de leiding nam. CSKA Moskva vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Nababkin op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 35e minuut volgde een derde treffer van CSKA Moskva, waarmee J. Carrascal zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 41 minuten deed M. Konate iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Akhmat Grozny werd verkleind tot 3-1. In de 58e minuut kwam Akhmat Grozny weer dichterbij, nadat B. Berisha de stand terug wist te brengen naar 3-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 78e minuut en kwam op naam te staan van CSKA Moskva speler J. Medina, die daarmee tekende voor de 4-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sergey Karasev en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van CSKA Moskva.

LIVE CSKA Moskva - Akhmat Grozny 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Moskva - Akhmat Grozny teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor K. Nababkin CSKA Moskva
23' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor Z. Nizic Akhmat Grozny
29' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt F. Chalov met assist van J. Medina CSKA Moskva 1-0
33' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt K. Nababkin met assist van I. Diveyev CSKA Moskva 2-0
35' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt J. Carrascal met assist van M. Mukhin CSKA Moskva 3-0
41' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt M. Konate met assist van A. Troshechkin Akhmat Grozny 3-1
44' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor M. Mukhin CSKA Moskva
46' Wissel Akhmat Grozny Wissel M. Oparin voor G. Shelia Akhmat Grozny
56' Wissel Akhmat Grozny Wissel B. Berisha voor A. Troshechkin Akhmat Grozny
56' Wissel Akhmat Grozny Wissel I. Oleynikov voor L. Sadulaev Akhmat Grozny
58' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt B. Berisha Akhmat Grozny 3-2
66' Wissel CSKA Moskva Wissel A. Zabolotnyi voor F. Chalov CSKA Moskva
70' Wissel Akhmat Grozny Wissel V. Iljin voor M. Konate Akhmat Grozny
71' Wissel Akhmat Grozny Wissel E. Kharin voor D. Todorovic Akhmat Grozny
78' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt J. Medina CSKA Moskva 4-2
79' Wissel CSKA Moskva Wissel Bruno Fuchs voor Moises CSKA Moskva
84' Wissel CSKA Moskva Wissel A. Gaich voor A. Zabolotnyi CSKA Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting CSKA Moskva - Akhmat Grozny
Opstellingen CSKA Moskva - Akhmat Grozny
De opstellingen van CSKA Moskva en Akhmat Grozny zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CSKA Moskva gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Akhmat Grozny zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Andrey Talalaev
Voorbeschouwing CSKA Moskva - Akhmat Grozny

CSKA Moskva en Akhmat Grozny treffen elkaar in de 6e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Karasev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen CSKA Moskva en Akhmat Grozny in de Russische Premier League vond plaats op 1 mei 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Akhmat Grozny. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is CSKA Moskva favoriet. De thuisploeg wist 17 keer te winnen, terwijl Akhmat Grozny slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst CSKA Moskva 17
Winst Akhmat Grozny 3
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel CSKA Moskva op een 5e positie staat, terwijl we Akhmat Grozny terugvinden op de 8e plaats.