Nabeschouwing CSKA Moskva - Akhmat Grozny (2-0) || Russische Premier League 2021/2022

Zaterdag 21 augustus 2021 - 15:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt CSKA Moskva het zaterdag 21 augustus 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Akhmat Grozny. De wedstrijd wordt gespeeld in VEB Arena in Moskva.

Via de CSKA Moskva - Akhmat Grozny live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Moskva - Akhmat Grozny (2-0)

Het Russische Premier League duel tussen CSKA Moskva en Akhmat Grozny is onder leiding van scheidsrechter Sergey Karasev geëindigd in een 2-0 overwinning voor CSKA Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor E. Kharin van Akhmat Grozny. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 23e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 71 minuten was het V. Yakovlev die CSKA Moskva op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep CSKA Moskva via een goal van C. Ejuke in de 75e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor CSKA Moskva.

LIVE CSKA Moskva - Akhmat Grozny 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Moskva - Akhmat Grozny teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor E. Kharin Akhmat Grozny
18' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor M. Fernandes CSKA Moskva
23' Tweede gele kaart Akhmat Grozny Tweede gele kaart voor E. Kharin Akhmat Grozny
28' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor M. Mukhin CSKA Moskva
28' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor B. Berisha Akhmat Grozny
46' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Maradishvili voor M. Mukhin CSKA Moskva
56' Wissel CSKA Moskva Wissel V. Yakovlev voor I. Akhmetov CSKA Moskva
68' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor K. Maradishvili CSKA Moskva
69' Wissel Akhmat Grozny Wissel A. Arkhipov voor M. Konate Akhmat Grozny
69' Wissel Akhmat Grozny Wissel A. Polyarus voor R. Utsiev Akhmat Grozny
71' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt V. Yakovlev met assist van F. Chalov CSKA Moskva 1-0
75' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Kuchaev voor A. Dzagoev CSKA Moskva
75' Wissel CSKA Moskva Wissel A. Zabolotnyi voor F. Chalov CSKA Moskva
75' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt C. Ejuke CSKA Moskva 2-0
81' Wissel Akhmat Grozny Wissel I. Konovalov voor A. Timofeev Akhmat Grozny
81' Wissel Akhmat Grozny Wissel L. Sadulaev voor B. Berisha Akhmat Grozny
88' Wissel CSKA Moskva Wissel B. Zaynutdinov voor C. Ejuke CSKA Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting CSKA Moskva - Akhmat Grozny
Opstellingen CSKA Moskva - Akhmat Grozny
De opstellingen van CSKA Moskva en Akhmat Grozny zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CSKA Moskva gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Akhmat Grozny zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.