Nabeschouwing CSKA Moskva - Fakel (4-1) || Russische Premier League 2022/2023

Zaterdag 6 augustus 2022 - 16:30 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt CSKA Moskva het zaterdag 6 augustus 2022 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Fakel. De wedstrijd wordt gespeeld in VEB Arena in Moskva.

Via de CSKA Moskva - Fakel live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Moskva - Fakel (4-1)

Het Russische Premier League duel tussen CSKA Moskva en Fakel is onder leiding van scheidsrechter Yan Bobrovskiy geëindigd in een 4-1 overwinning voor CSKA Moskva. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 42 minuten. G. Gongadze maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Fakel vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. CSKA Moskva kwam in de 57e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Kuchaev, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 70e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het J. Medina van CSKA Moskva die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-1.

Na 72 minuten werd de voorsprong voor CSKA Moskva vergroot nadat F. Chalov de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 83e minuut wist J. Carrascal namens CSKA Moskva de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Yan Bobrovskiy en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van CSKA Moskva.

LIVE CSKA Moskva - Fakel 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Moskva - Fakel teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Wissel CSKA Moskva Wissel Moises voor I. Oblyakov CSKA Moskva
42' Penalty Fakel Penalty G. Gongadze Fakel 0-1
46' Gele kaart Fakel Gele kaart voor G. Gongadze Fakel
46' Wissel Fakel Wissel A. Mendel voor O. Dmitriev Fakel
46' Wissel Fakel Wissel R. Magal voor V. Cherov Fakel
56' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor M. Mukhin CSKA Moskva
57' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt K. Kuchaev met assist van F. Chalov CSKA Moskva 1-1
62' Wissel Fakel Wissel M. Maksimov voor G. Gongadze Fakel
67' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor CSKA Moskva
70' Penalty CSKA Moskva Penalty J. Medina CSKA Moskva 2-1
71' Wissel Fakel Wissel A. Shavaev voor I. Kvekveskiri Fakel
72' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt F. Chalov met assist van J. Medina CSKA Moskva 3-1
75' Wissel CSKA Moskva Wissel S. Zdjelar voor M. Mukhin CSKA Moskva
78' Wissel Fakel Wissel M. Ivakhnov voor S. Bozhin Fakel
83' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt J. Carrascal met assist van J. Medina CSKA Moskva 4-1
88' Wissel CSKA Moskva Wissel V. Yakovlev voor F. Chalov CSKA Moskva
88' Wissel CSKA Moskva Wissel N. Ermakov voor J. Medina CSKA Moskva
88' Wissel CSKA Moskva Wissel V. Mendez voor K. Kuchaev CSKA Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting CSKA Moskva - Fakel
Opstellingen CSKA Moskva - Fakel
De opstellingen van CSKA Moskva en Fakel zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CSKA Moskva gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Fakel zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Oleg Vasilenko
Voorbeschouwing CSKA Moskva - Fakel

CSKA Moskva en Fakel treffen elkaar in de 4e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yan Bobrovskiy en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat CSKA Moskva en Fakel elkaar treffen in de Russische Premier League.

Winst CSKA Moskva 0
Winst Fakel 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel CSKA Moskva op een 3e positie staat, terwijl we Fakel terugvinden op de 12e plaats.