Nabeschouwing CSKA Moskva - Krasnodar (4-1) || Russische Premier League 2022/2023

Zaterdag 10 september 2022 - 16:30 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt CSKA Moskva het zaterdag 10 september 2022 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Krasnodar. De wedstrijd wordt gespeeld in VEB Arena in Moskva.

Via de CSKA Moskva - Krasnodar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Moskva - Krasnodar (4-1)

Het Russische Premier League duel tussen CSKA Moskva en Krasnodar is onder leiding van scheidsrechter Sergey Ivanov geëindigd in een 4-1 overwinning voor CSKA Moskva. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 30 minuten. J. Carrascal maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee CSKA Moskva vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 52e minuut mocht er opnieuw een penalty genomen worden. Dit keer was het F. Chalov van CSKA Moskva die achter de bal ging staan en raak schoot voor de 2-0. In de 47e minuut wist Krasnodar de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via C. Ramírez.

J. Medina zette CSKA Moskva even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Sergey Ivanov toegekende penalty wist te benutten. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 91e minuut wist A. Gaich namens CSKA Moskva de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sergey Ivanov bij een 4-1 eindstand in het voordeel van CSKA Moskva.

LIVE CSKA Moskva - Krasnodar 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Moskva - Krasnodar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor M. Safonov Krasnodar
30' Penalty CSKA Moskva Penalty J. Carrascal CSKA Moskva 1-0
35' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor N. Krivtsov Krasnodar
37' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor S. Zdjelar CSKA Moskva
52' Penalty CSKA Moskva Penalty F. Chalov CSKA Moskva 2-0
46' Wissel Krasnodar Wissel I. Akhmetov voor M. Banjac Krasnodar
46' Wissel Krasnodar Wissel V. Yakimov voor N. Krivtsov Krasnodar
47' Doelpunt Krasnodar Doelpunt C. Ramírez Krasnodar 2-1
62' Penalty CSKA Moskva Penalty J. Medina CSKA Moskva 3-1
67' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor V. Yakimov Krasnodar
70' Wissel Krasnodar Wissel Batxi voor A. Ionov Krasnodar
74' Wissel CSKA Moskva Wissel A. Gaich voor F. Chalov CSKA Moskva
74' Wissel CSKA Moskva Wissel N. Ermakov voor J. Carrascal CSKA Moskva
84' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor Batxi Krasnodar
86' Wissel CSKA Moskva Wissel I. Oblyakov voor J. Medina CSKA Moskva
88' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor I. Akhmetov Krasnodar
88' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor A. Gaich CSKA Moskva
89' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor I. Oblyakov CSKA Moskva
91' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt A. Gaich met assist van I. Oblyakov CSKA Moskva 4-1
94' Wissel CSKA Moskva Wissel V. Yakovlev voor S. Zdjelar CSKA Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting CSKA Moskva - Krasnodar
Opstellingen CSKA Moskva - Krasnodar
De opstellingen van CSKA Moskva en Krasnodar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CSKA Moskva gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Krasnodar zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing CSKA Moskva - Krasnodar

CSKA Moskva en Krasnodar treffen elkaar in de 9e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Ivanov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen CSKA Moskva en Krasnodar in de Russische Premier League vond plaats op 15 mei 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Krasnodar. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is CSKA Moskva favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Krasnodar slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst CSKA Moskva 8
Winst Krasnodar 6
Gelijkspel 8
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel CSKA Moskva op een 2e positie staat, terwijl we Krasnodar terugvinden op de 3e plaats.