Nabeschouwing Dinamo Moskva - Akhmat Grozny (2-0) || Russische Premier League 2021/2022

Vrijdag 15 april 2022 - 18:30 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Dinamo Moskva het vrijdag 15 april 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Akhmat Grozny.

Via de Dinamo Moskva - Akhmat Grozny live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Moskva - Akhmat Grozny (2-0)

Het Russische Premier League duel tussen Dinamo Moskva en Akhmat Grozny is onder leiding van scheidsrechter Sergey Ivanov geëindigd in een 2-0 overwinning voor Dinamo Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door F. Smolov, waarmee Dinamo Moskva met 1-0 de leiding nam. Dinamo Moskva vergrootte in de 79e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Tyukavin op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Dinamo Moskva.

LIVE Dinamo Moskva - Akhmat Grozny 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Moskva - Akhmat Grozny teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor A. Troshechkin Akhmat Grozny
43' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor N. Moro Dinamo Moskva
50' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor S. Sebai Akhmat Grozny
53' Wissel Akhmat Grozny Wissel M. Konate voor S. Sebai Akhmat Grozny
53' Wissel Akhmat Grozny Wissel V. Karapuzov voor L. Sadulaev Akhmat Grozny
59' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt F. Smolov met assist van D. Makarov Dinamo Moskva 1-0
66' Wissel Dinamo Moskva Wissel K. Tyukavin voor F. Smolov Dinamo Moskva
73' Wissel Dinamo Moskva Wissel D. Lesovoy voor S. Szymanski Dinamo Moskva
79' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt K. Tyukavin met assist van A. Shunin Dinamo Moskva 2-0
80' Wissel Akhmat Grozny Wissel A. Inalkaev voor I. Konovalov Akhmat Grozny
81' Wissel Akhmat Grozny Wissel I. Umaev voor A. Troshechkin Akhmat Grozny
83' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor I. Umaev Akhmat Grozny
84' Wissel Dinamo Moskva Wissel V. Grulev voor D. Makarov Dinamo Moskva
85' Wissel Dinamo Moskva Wissel D. Skopintsev voor D. Laxalt Dinamo Moskva
86' Wissel Akhmat Grozny Wissel T. Ibishev voor E. Kharin Akhmat Grozny
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Moskva - Akhmat Grozny
Opstellingen Dinamo Moskva - Akhmat Grozny
De opstellingen van Dinamo Moskva en Akhmat Grozny zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Moskva gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Akhmat Grozny zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Andrey Talalaev
Voorbeschouwing Dinamo Moskva - Akhmat Grozny

Dinamo Moskva en Akhmat Grozny treffen elkaar in de 25e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Ivanov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dinamo Moskva en Akhmat Grozny in de Russische Premier League vond plaats op 14 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Akhmat Grozny. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide ploegen is Dinamo Moskva favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Akhmat Grozny slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Dinamo Moskva 7
Winst Akhmat Grozny 5
Gelijkspel 7
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dinamo Moskva op een 2e positie staat, terwijl we Akhmat Grozny terugvinden op de 8e plaats.