Nabeschouwing Dinamo Moskva - Khimki (6-1) || Russische Premier League 2022/2023

Zaterdag 29 oktober 2022 - 13:00 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Dinamo Moskva het zaterdag 29 oktober 2022 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Khimki. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Khimki in Khimki.

Via de Dinamo Moskva - Khimki live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Moskva - Khimki (6-1)

Het Russische Premier League duel tussen Dinamo Moskva en Khimki is onder leiding van scheidsrechter Yan Bobrovskiy geëindigd in een 6-1 overwinning voor Dinamo Moskva. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door N. Moumi Ngamaleu, waarmee Dinamo Moskva met 1-0 de leiding nam. Dinamo Moskva vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Makarov op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 49e minuut volgde een derde treffer van Dinamo Moskva, waarmee F. Smolov zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Dinamo Moskva geen gas terug, waardoor in de 77e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van K. Tyukavin. De 5-0 voor Dinamo Moskva volgde even later in de 87e minuut nadat Y. Gladyshev namens zijn team opnieuw wist te scoren. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. Even later was het opnieuw Y. Gladyshev die voor zijn team wist te scoren. Daarmee zette hij Dinamo Moskva op 6-0 in de 89e minuut. Namens Khimki mocht I. Sadygov in de 93e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 6-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Yan Bobrovskiy bij een 6-1 eindstand in het voordeel van Dinamo Moskva.

LIVE Dinamo Moskva - Khimki 6-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Moskva - Khimki teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt N. Moumi Ngamaleu Dinamo Moskva 1-0
17' Gele kaart Khimki Gele kaart voor S. Gogniev Khimki
29' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt D. Makarov met assist van N. Moumi Ngamaleu Dinamo Moskva 2-0
35' Wissel Khimki Wissel D. Kazantsev voor D. Glushakov Khimki
49' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt F. Smolov met assist van A. Zakharian Dinamo Moskva 3-0
46' Gele kaart Khimki Gele kaart voor S. Gogniev Khimki
48' Gele kaart Khimki Gele kaart voor A. Nikitin Khimki
49' Wissel Dinamo Moskva Wissel N. Marichal voor R. Fernandez Dinamo Moskva
54' Wissel Dinamo Moskva Wissel D. Skopintsev voor A. Zakharian Dinamo Moskva
61' Wissel Khimki Wissel D. Dulaev voor N. Glavcic Khimki
61' Wissel Khimki Wissel A. Dolgov voor K. Bozhenov Khimki
63' Gele kaart Khimki Gele kaart voor D. Kazantsev Khimki
66' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor S. Sazonov Dinamo Moskva
71' Wissel Dinamo Moskva Wissel V. Grulev voor D. Makarov Dinamo Moskva
71' Wissel Dinamo Moskva Wissel K. Tyukavin voor N. Moumi Ngamaleu Dinamo Moskva
72' Wissel Dinamo Moskva Wissel Y. Gladyshev voor D. Laxalt Dinamo Moskva
77' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt K. Tyukavin met assist van V. Grulev Dinamo Moskva 4-0
78' Wissel Khimki Wissel I. Sadygov voor A. Rudenko Khimki
78' Wissel Khimki Wissel B. Idowu voor A. Nikitin Khimki
87' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt Y. Gladyshev Dinamo Moskva 5-0
89' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt Y. Gladyshev met assist van K. Tyukavin Dinamo Moskva 6-0
93' Penalty Khimki Penalty I. Sadygov Khimki 6-1
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Moskva - Khimki
Opstellingen Dinamo Moskva - Khimki
De opstellingen van Dinamo Moskva en Khimki zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Moskva gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Khimki zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Coach Slaviša Jokanović
Formatie 5-3-2
Coach Sergey Yuran
Voorbeschouwing Dinamo Moskva - Khimki

Dinamo Moskva en Khimki treffen elkaar in de 15e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yan Bobrovskiy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dinamo Moskva en Khimki in de Russische Premier League vond plaats op 26 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dinamo Moskva. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Dinamo Moskva als Khimki wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Dinamo Moskva 2
Winst Khimki 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dinamo Moskva op een 6e positie staat, terwijl we Khimki terugvinden op de 15e plaats.