Nabeschouwing Fakel - Akhmat Grozny (1-1) || Russische Premier League 2022/2023

Zondag 16 april 2023 - 15:30 uur



In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Fakel het zondag 16 april 2023 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Akhmat Grozny. De wedstrijd wordt gespeeld in Central'nyi Stadion Profsoyuzov in Voronezh.

Via de Fakel - Akhmat Grozny live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fakel - Akhmat Grozny (1-1)

De Russische Premier League 2022/2023 wedstrijd tussen Fakel en Akhmat Grozny geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Fakel - Akhmat Grozny
Goals
1
1
LIVE Fakel - Akhmat Grozny 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fakel - Akhmat Grozny teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Fakel - Akhmat Grozny
Opstellingen Fakel - Akhmat Grozny

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Fakel - Akhmat Grozny

Fakel en Akhmat Grozny treffen elkaar in de 23e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Roman Galimov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fakel en Akhmat Grozny in de Russische Premier League vond plaats op 24 juli 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Akhmat Grozny. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Akhmat Grozny favoriet. 1 keer wist de ploeg van Fakel te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Fakel. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Fakel 0
Winst Akhmat Grozny 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fakel op een 14e positie staat, terwijl we Akhmat Grozny terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Fakel - Akhmat Grozny Opstelling Fakel Opstelling Akhmat Grozny Live Fakel - Akhmat Grozny Live Fakel - Akhmat Grozny kijken Fakel - Akhmat Grozny kijken Live Fakel - Akhmat Grozny stream Fakel - Akhmat Grozny Fox Sports Nabeschouwing Fakel - Akhmat Grozny Uitslag Fakel - Akhmat Grozny Statistieken Fakel - Akhmat Grozny Russische Premier League 2022/2023 Fakel - Akhmat Grozny wedden Fakel - Akhmat Grozny gokken Fakel - Akhmat Grozny Unibet