Nabeschouwing Fakel - Torpedo Moskva (2-2) || Russische Premier League 2022/2023

Zondag 2 oktober 2022 - 13:00 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Fakel het zondag 2 oktober 2022 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Torpedo Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Central'nyi Stadion Profsoyuzov in Voronezh.

Via de Fakel - Torpedo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fakel - Torpedo Moskva (2-2)

De Russische Premier League 2022/2023 wedstrijd tussen Fakel en Torpedo Moskva geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door I. Lebedenko, waarmee Torpedo Moskva met 0-1 de leiding nam. Fakel kwam in de 41e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Appaev, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 44e minuut zette S. Bozhin zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Fakel de leiding in de wedstrijd nam.

Na 64 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat I. Smolnikov de 2-2 maakte voor Torpedo Moskva. In de 83e minuut moest Torpedo Moskva verder met een man minder, nadat S. Sapic een tweede gele kaart kreeg.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Fakel - Torpedo Moskva 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fakel - Torpedo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Torpedo Moskva Gele kaart voor S. Sapic Torpedo Moskva
28' Doelpunt Torpedo Moskva Doelpunt I. Lebedenko Torpedo Moskva 0-1
41' Doelpunt Fakel Doelpunt K. Appaev met assist van E. Shlyakov Fakel 1-1
44' Doelpunt Fakel Doelpunt S. Bozhin met assist van R. Akbashev Fakel 2-1
46' Wissel Torpedo Moskva Wissel M. Curic voor I. Enin Torpedo Moskva
54' Gele kaart Torpedo Moskva Gele kaart voor B. Roganovic Torpedo Moskva
60' Gele kaart Torpedo Moskva Gele kaart voor I. Savic Torpedo Moskva
64' Doelpunt Torpedo Moskva Doelpunt I. Smolnikov met assist van K. Erkinov Torpedo Moskva 2-2
66' Wissel Fakel Wissel M. Maksimov voor G. Gongadze Fakel
71' Wissel Fakel Wissel R. Magal voor E. Shlyakov Fakel
73' Wissel Torpedo Moskva Wissel M. Turishchev voor I. Lebedenko Torpedo Moskva
73' Wissel Torpedo Moskva Wissel M. Sultonov voor D. Karaev Torpedo Moskva
74' Gele kaart Torpedo Moskva Gele kaart voor K. Erkinov Torpedo Moskva
82' Wissel Fakel Wissel O. Dmitriev voor A. Mendel Fakel
83' Tweede gele kaart Torpedo Moskva Tweede gele kaart voor S. Sapic Torpedo Moskva
85' Wissel Torpedo Moskva Wissel D. Le Tallec voor K. Erkinov Torpedo Moskva
90' Wissel Torpedo Moskva Wissel E. Proshkin voor O. Kozhemyakin Torpedo Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Fakel - Torpedo Moskva
Opstellingen Fakel - Torpedo Moskva
De opstellingen van Fakel en Torpedo Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fakel gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Torpedo Moskva zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.