Nabeschouwing Fakel - Ural (0-0) || Russische Premier League 2022/2023

Vrijdag 12 augustus 2022 - 18:30 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Fakel het vrijdag 12 augustus 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Ural. De wedstrijd wordt gespeeld in Central'nyi Stadion Profsoyuzov in Voronezh.

Via de Fakel - Ural live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fakel - Ural (0-0)

De Russische Premier League 2022/2023 wedstrijd tussen Fakel en Ural geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Fakel en Ural gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Fakel, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Vladislav Bezborodov niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Fakel - Ural 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fakel - Ural teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Ural Gele kaart voor M. Beveev Ural
19' Gele kaart Ural Gele kaart voor D. Miskic Ural
32' Gele kaart Ural Gele kaart voor R. Gadzhimuradov Ural
58' Gele kaart Fakel Gele kaart voor K. Appaev Fakel
58' Gele kaart Fakel Gele kaart voor S. Bozhin Fakel
58' Gele kaart Ural Gele kaart voor V. Podberezkin Ural
63' Wissel Fakel Wissel R. Magal voor E. Morozov Fakel
71' Wissel Fakel Wissel M. Maksimov voor G. Gongadze Fakel
75' Wissel Ural Wissel Y. Zheleznov voor R. Gadzhimuradov Ural
79' Gele kaart Ural Gele kaart voor I. Konovalov Ural
79' Wissel Ural Wissel A. Kashtanov voor V. Podberezkin Ural
82' Wissel Fakel Wissel A. Shavaev voor A. Mendel Fakel
82' Wissel Fakel Wissel A. Dashayev voor S. Bozhin Fakel
83' Wissel Fakel Wissel I. Kvekveskiri voor O. Dmitriev Fakel
85' Gele kaart Ural Gele kaart voor A. Egorychev Ural
87' Wissel Ural Wissel A. Yushin voor A. Egorychev Ural
87' Wissel Ural Wissel F. Sungatulin voor I. Konovalov Ural
87' Gele kaart Ural Gele kaart voor A. Kashtanov Ural
94' Gele kaart Fakel Gele kaart voor I. Kvekveskiri Fakel
95' Gele kaart Ural Gele kaart voor Ural
Video hoogtepunten en samenvatting Fakel - Ural
Opstellingen Fakel - Ural
De opstellingen van Fakel en Ural zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fakel gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Ural zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.