Nabeschouwing Khimki - Akhmat Grozny (1-3) || Russische Premier League 2022/2023

Zondag 14 augustus 2022 - 14:00 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Khimki het zondag 14 augustus 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Akhmat Grozny. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Rodina in Khimki.

Via de Khimki - Akhmat Grozny live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Khimki - Akhmat Grozny (1-3)

Het Russische Premier League duel tussen Khimki en Akhmat Grozny is onder leiding van scheidsrechter Kirill Levnikov geëindigd in een 1-3 overwinning voor Akhmat Grozny. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door A. Troshechkin, waarmee Akhmat Grozny met 0-1 de leiding nam. Akhmat Grozny vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Shvets op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut wist Khimki de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Lomovitskiy.

Na 93 minuten werd de voorsprong voor Akhmat Grozny vergroot nadat A. Timofeev de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Akhmat Grozny.

LIVE Khimki - Akhmat Grozny 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Khimki - Akhmat Grozny teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt A. Troshechkin met assist van M. Konate Akhmat Grozny 0-1
20' Gele kaart Khimki Gele kaart voor E. Danilkin Khimki
43' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt A. Shvets met assist van Y. Zhuravlev Akhmat Grozny 0-2
46' Wissel Khimki Wissel Z. Volkov voor A. Nikitin Khimki
46' Wissel Khimki Wissel A. Chernyy voor I. Kukharchuk Khimki
56' Wissel Akhmat Grozny Wissel H. Agalarov voor M. Konate Akhmat Grozny
56' Wissel Akhmat Grozny Wissel I. Oleynikov voor L. Sadulaev Akhmat Grozny
61' Doelpunt Khimki Doelpunt A. Lomovitskiy met assist van A. Rudenko Khimki 1-2
71' Gele kaart Khimki Gele kaart voor A. Chernyy Khimki
76' Wissel Khimki Wissel A. Dolgov voor A. Rudenko Khimki
76' Wissel Khimki Wissel I. Sadygov voor E. Danilkin Khimki
76' Wissel Khimki Wissel A. Zuev voor K. Bozhenov Khimki
80' Wissel Akhmat Grozny Wissel E. Kharin voor A. Troshechkin Akhmat Grozny
84' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor H. Agalarov Akhmat Grozny
93' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt A. Timofeev met assist van D. Todorovic Akhmat Grozny 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Khimki - Akhmat Grozny
Opstellingen Khimki - Akhmat Grozny
De opstellingen van Khimki en Akhmat Grozny zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Khimki gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Akhmat Grozny zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Sergey Yuran
Coach Andrey Talalaev
Voorbeschouwing Khimki - Akhmat Grozny

Khimki en Akhmat Grozny treffen elkaar in de 5e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kirill Levnikov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Khimki en Akhmat Grozny in de Russische Premier League vond plaats op 12 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Akhmat Grozny. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Akhmat Grozny favoriet. 3 keer wist de ploeg van Khimki te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Khimki. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Khimki 1
Winst Akhmat Grozny 3
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Khimki op een 8e positie staat, terwijl we Akhmat Grozny terugvinden op de 9e plaats.