Voorbeschouwing Khimki - Akhmat Grozny (0-0) || Russische Premier League

Zondag 14 augustus 2022 - 14:00 uur

In de Russische Premier League neemt Khimki het zondag 14 augustus 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Akhmat Grozny. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Khimki in Khimki.

Via de Khimki - Akhmat Grozny live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Khimki - Akhmat Grozny 0-0

Vanaf zondag 14 augustus 2022 om 14:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Khimki - Akhmat Grozny volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 17 uur, 56 minuten en 46 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Khimki - Akhmat Grozny
Opstellingen Khimki - Akhmat Grozny

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Khimki - Akhmat Grozny

Khimki en Akhmat Grozny treffen elkaar in de 5e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kirill Levnikov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Khimki en Akhmat Grozny in de Russische Premier League vond plaats op 12 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Akhmat Grozny. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Akhmat Grozny favoriet. 3 keer wist de ploeg van Khimki te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Khimki. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Khimki 1
Winst Akhmat Grozny 3
Gelijkspel 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Khimki op een 7e positie staat, terwijl we Akhmat Grozny terugvinden op de 9e plaats.

Tags
Khimki - Akhmat Grozny Opstelling Khimki Opstelling Akhmat Grozny Live Khimki - Akhmat Grozny Live Khimki - Akhmat Grozny kijken Khimki - Akhmat Grozny kijken Live Khimki - Akhmat Grozny stream Khimki - Akhmat Grozny Fox Sports Nabeschouwing Khimki - Akhmat Grozny Uitslag Khimki - Akhmat Grozny Statistieken Khimki - Akhmat Grozny Russische Premier League 2022/2023 Khimki - Akhmat Grozny wedden Khimki - Akhmat Grozny gokken Khimki - Akhmat Grozny Unibet