Nabeschouwing Khimki - Krylya Sovetov (0-0) || Russische Premier League 2022/2023

Zaterdag 10 september 2022 - 14:00 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Khimki het zaterdag 10 september 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Krylya Sovetov. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Rodina in Khimki.

Via de Khimki - Krylya Sovetov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Khimki - Krylya Sovetov (0-0)

De Russische Premier League 2022/2023 wedstrijd tussen Khimki en Krylya Sovetov geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 19e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg M. Barac van Krylya Sovetov via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. Qua balbezit waren Khimki en Krylya Sovetov gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Krylya Sovetov kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Vladimir Moskalev niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Khimki - Krylya Sovetov 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Khimki - Krylya Sovetov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Penalty gemist Krylya Sovetov Penalty gemist M. Barac Krylya Sovetov
46' Wissel Krylya Sovetov Wissel V. Khubulov voor A. Sokolov Krylya Sovetov
46' Wissel Khimki Wissel D. Glushakov voor I. Kamyshev Khimki
46' Wissel Krylya Sovetov Wissel S. Pinyaev voor M. Glushenkov Krylya Sovetov
65' Wissel Khimki Wissel R. Mirzov voor I. Kukharchuk Khimki
71' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor R. Ezhov Krylya Sovetov
71' Gele kaart Khimki Gele kaart voor R. Mirzov Khimki
75' Wissel Krylya Sovetov Wissel M. Vityugov voor D. Yakuba Krylya Sovetov
77' Gele kaart Khimki Gele kaart voor Z. Volkov Khimki
86' Wissel Khimki Wissel A. Dolgov voor M. Gbane Khimki
91' Wissel Krylya Sovetov Wissel S. Babkin voor A. Kovalenko Krylya Sovetov
92' Gele kaart Khimki Gele kaart voor B. Magomedov Khimki
Video hoogtepunten en samenvatting Khimki - Krylya Sovetov
Opstellingen Khimki - Krylya Sovetov
De opstellingen van Khimki en Krylya Sovetov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Khimki gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Krylya Sovetov zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.