Nabeschouwing Khimki - Olimpiyets (1-1) || Russische Premier League 2021/2022

Vrijdag 27 augustus 2021 - 17:30 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Khimki het vrijdag 27 augustus 2021 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Olimpiyets. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Khimki in Khimki.

Via de Khimki - Olimpiyets live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Khimki - Olimpiyets (1-1)

De Russische Premier League 2021/2022 wedstrijd tussen Khimki en Olimpiyets geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door A. Kozlov, waarmee FK Nizjni Novgorod met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van D. Glushakov in de 54e minuut zorgde er even later voor dat Khimki weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 88e minuut moest Khimki verder met een man minder nadat I. Kamyshev een rode kaart had gekregen. Het lukte Olimpiyets in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Khimki - Olimpiyets 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Khimki - Olimpiyets teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt FK Nizjni Novgorod Doelpunt A. Kozlov met assist van R. Ennin FK Nizjni Novgorod 0-1
40' Gele kaart Khimki Gele kaart voor F. Dagerstal Khimki
45' Gele kaart Khimki Gele kaart voor D. Glushakov Khimki
46' Wissel Khimki Wissel I. Kamyshev voor D. Stojinovic Khimki
46' Wissel Khimki Wissel S. Sebai voor B. Sabovic Khimki
54' Penalty Khimki Penalty D. Glushakov Khimki 1-1
63' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel T. Suleymanov voor P. Mogilevets FK Nizjni Novgorod
63' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel A. Sharipov voor N. Kakkoev FK Nizjni Novgorod
67' Wissel Khimki Wissel A. Sokolov voor I. Kukharchuk Khimki
69' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel D. Tkachuk voor I. Yuldashev FK Nizjni Novgorod
76' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor D. Tkachuk FK Nizjni Novgorod
80' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor L. Masoero FK Nizjni Novgorod
86' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel I. Gorbunov voor B. Balaj FK Nizjni Novgorod
88' Rode kaart Khimki Rode kaart voor I. Kamyshev Khimki
Video hoogtepunten en samenvatting Khimki - Olimpiyets
Opstellingen Khimki - Olimpiyets
De opstellingen van Khimki en Olimpiyets zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Khimki gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Olimpiyets zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Coach Igor Cherevchenko
Formatie 5-4-1
Coach Alexander Kerzhakov
Voorbeschouwing Khimki - Olimpiyets

Khimki en Olimpiyets treffen elkaar in de 6e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladimir Moskalev en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Khimki en Olimpiyets elkaar treffen in de Russische Premier League.

Winst Khimki 0
Winst Olimpiyets 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Khimki op een 13e positie staat, terwijl we Olimpiyets terugvinden op de 8e plaats.