Nabeschouwing Krasnodar - Akhmat Grozny (1-1) || Russische Premier League 2021/2022

Zaterdag 21 mei 2022 - 16:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Krasnodar het zaterdag 21 mei 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Akhmat Grozny. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Krasnodar in Krasnodar.

Via de Krasnodar - Akhmat Grozny live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Akhmat Grozny (1-1)

De Russische Premier League 2021/2022 wedstrijd tussen Krasnodar en Akhmat Grozny geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Akhmat Grozny kreeg in de 47e minuut een strafschop toegekend, die door I. Umaev werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 67 minuten was het M. Konate die Akhmat Grozny op een 0-1 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte E. Spertsyan namens Krasnodar in de 93e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Krasnodar - Akhmat Grozny 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Akhmat Grozny teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor V. Stezhko Krasnodar
39' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor D. Utkin Akhmat Grozny
44' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor I. Umaev Akhmat Grozny
47' Penalty gemist Akhmat Grozny Penalty gemist I. Umaev Akhmat Grozny
46' Wissel Krasnodar Wissel A. Martynovich voor V. Stezhko Krasnodar
46' Wissel Akhmat Grozny Wissel M. Konate voor I. Umaev Akhmat Grozny
46' Wissel Akhmat Grozny Wissel E. Kharin voor L. Sadulaev Akhmat Grozny
61' Wissel Krasnodar Wissel Y. Gazinskiy voor N. Krivtsov Krasnodar
65' Wissel Akhmat Grozny Wissel D. Todorovic voor A. Shvets Akhmat Grozny
67' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt M. Konate met assist van E. Kharin Akhmat Grozny 0-1
72' Wissel Krasnodar Wissel V. Samko voor A. Ionov Krasnodar
80' Wissel Akhmat Grozny Wissel S. Sebai voor V. Karapuzov Akhmat Grozny
82' Wissel Krasnodar Wissel V. Litvinov voor G. Zhilkin Krasnodar
82' Wissel Krasnodar Wissel E. Gorodov voor S. Agkatsev Krasnodar
93' Doelpunt Krasnodar Doelpunt E. Spertsyan met assist van A. Chernikov Krasnodar 1-1
93' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor M. Bogosavac Akhmat Grozny
96' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor D. Todorovic Akhmat Grozny
Video hoogtepunten en samenvatting Krasnodar - Akhmat Grozny
Opstellingen Krasnodar - Akhmat Grozny
De opstellingen van Krasnodar en Akhmat Grozny zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krasnodar gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Akhmat Grozny zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Aleksandr Storozhuk
Coach Andrey Talalaev
Voorbeschouwing Krasnodar - Akhmat Grozny

Krasnodar en Akhmat Grozny treffen elkaar in de 30e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pavel Shadykhanov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Krasnodar en Akhmat Grozny in de Russische Premier League vond plaats op 18 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Krasnodar. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide ploegen is Krasnodar favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Akhmat Grozny slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Krasnodar 12
Winst Akhmat Grozny 9
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krasnodar op een 4e positie staat, terwijl we Akhmat Grozny terugvinden op de 8e plaats.