Nabeschouwing Krasnodar - Arsenal Tula (3-2) || Russische Premier League 2021/2022

Zondag 15 augustus 2021 - 19:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Krasnodar het zondag 15 augustus 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Arsenal Tula. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Krasnodar in Krasnodar.

Via de Krasnodar - Arsenal Tula live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Arsenal Tula (3-2)

Het Russische Premier League duel tussen Krasnodar en Arsenal Tula is onder leiding van scheidsrechter Pavel Shadykhanov geëindigd in een 3-2 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door E. Lutsenko, waarmee Arsenal Tula met 0-1 de leiding nam. Krasnodar kwam in de 24e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Cabella, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 29e minuut zette Y. Gazinskiy zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Krasnodar de leiding in de wedstrijd nam.

Na 37 minuten werd de voorsprong voor Krasnodar vergroot nadat J. Cordoba de 3-1 wist te scoren. Krasnodar kreeg een penalty toegewezen in de 84e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond J. Cordoba die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 3-1 tussenstand op het scorebord bleef staan. Arsenal Tula verkleinde in de 86e minuut de achterstand doordat E. Lutsenko de 3-2 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Het bleek echter te laat om een nederlaag te voorkomen, want er zou hierna niet meer gescoord worden.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Pavel Shadykhanov bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Krasnodar.

LIVE Krasnodar - Arsenal Tula 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Arsenal Tula teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Arsenal Tula Doelpunt E. Lutsenko met assist van A. Sukhanov Arsenal Tula 0-1
24' Doelpunt Krasnodar Doelpunt R. Cabella met assist van V. Claesson Krasnodar 1-1
29' Doelpunt Krasnodar Doelpunt Y. Gazinskiy met assist van J. Cordoba Krasnodar 2-1
37' Doelpunt Krasnodar Doelpunt J. Cordoba Krasnodar 3-1
46' Wissel Arsenal Tula Wissel G. Kostadinov voor G. Causic Arsenal Tula
46' Wissel Arsenal Tula Wissel K. Panchenko voor A. Sukhanov Arsenal Tula
46' Wissel Arsenal Tula Wissel A. Guliev voor V. Panteleev Arsenal Tula
50' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor D. Parfyonov Arsenal Tula
56' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor A. Chernikov Krasnodar
65' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor A. Bjornstrom Arsenal Tula
68' Wissel Arsenal Tula Wissel D. Stepanov voor A. Bjornstrom Arsenal Tula
76' Wissel Krasnodar Wissel M. Suleymanov voor R. Cabella Krasnodar
82' Wissel Arsenal Tula Wissel E. Markov voor D. Khlusevich Arsenal Tula
84' Penalty gemist Krasnodar Penalty gemist J. Cordoba Krasnodar
85' Wissel Krasnodar Wissel V. Litvinov voor Y. Gazinskiy Krasnodar
85' Wissel Krasnodar Wissel V. Iljin voor A. Ionov Krasnodar
86' Doelpunt Arsenal Tula Doelpunt E. Lutsenko Arsenal Tula 3-2
88' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor I. Novoseltsev Arsenal Tula
Video hoogtepunten en samenvatting Krasnodar - Arsenal Tula
Opstellingen Krasnodar - Arsenal Tula
De opstellingen van Krasnodar en Arsenal Tula zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krasnodar gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Arsenal Tula zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Dmytro Parfenov
Voorbeschouwing Krasnodar - Arsenal Tula

Krasnodar en Arsenal Tula treffen elkaar in de 4e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pavel Shadykhanov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Krasnodar en Arsenal Tula in de Russische Premier League vond plaats op 11 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Arsenal Tula. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Krasnodar favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Arsenal Tula slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Krasnodar 9
Winst Arsenal Tula 2
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krasnodar op een 12e positie staat, terwijl we Arsenal Tula terugvinden op de 13e plaats.