Nabeschouwing Krasnodar - Dinamo Moskva (0-1) || Russische Premier League 2021/2022

Zondag 3 april 2022 - 13:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Krasnodar het zondag 3 april 2022 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Moskva.

Via de Krasnodar - Dinamo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Dinamo Moskva (0-1)

Het Russische Premier League duel tussen Krasnodar en Dinamo Moskva is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Sukhoy geëindigd in een 0-1 overwinning voor Dinamo Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 51 minuten. D. Fomin maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Dinamo Moskva vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Dinamo Moskva uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Krasnodar - Dinamo Moskva 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Dinamo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor N. Krivtsov Krasnodar
21' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor F. Balbuena Dinamo Moskva
23' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor S. Borodin Krasnodar
29' Wissel Krasnodar Wissel Y. Gazinskiy voor N. Krivtsov Krasnodar
35' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor A. Chernikov Krasnodar
39' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor A. Martynovich Krasnodar
51' Penalty Dinamo Moskva Penalty D. Fomin Dinamo Moskva 0-1
46' Wissel Krasnodar Wissel V. Yakimov voor A. Chernikov Krasnodar
46' Wissel Krasnodar Wissel I. Manelov voor O. Olusegun Krasnodar
54' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor S. Szymanski Dinamo Moskva
62' Wissel Dinamo Moskva Wissel D. Makarov voor V. Grulev Dinamo Moskva
64' Wissel Krasnodar Wissel J. Okoronkwo voor V. Iljin Krasnodar
75' Wissel Krasnodar Wissel A. Matsukatov voor E. Spertsyan Krasnodar
76' Wissel Dinamo Moskva Wissel K. Tyukavin voor F. Smolov Dinamo Moskva
89' Wissel Dinamo Moskva Wissel D. Skopintsev voor A. Zakharian Dinamo Moskva
94' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor A. Ionov Krasnodar
Video hoogtepunten en samenvatting Krasnodar - Dinamo Moskva
Opstellingen Krasnodar - Dinamo Moskva
De opstellingen van Krasnodar en Dinamo Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krasnodar gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Dinamo Moskva zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Viktor Goncharenko
Voorbeschouwing Krasnodar - Dinamo Moskva

Krasnodar en Dinamo Moskva treffen elkaar in de 23e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Sukhoy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Krasnodar en Dinamo Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 6 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dinamo Moskva. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Dinamo Moskva favoriet. 7 keer wist de ploeg van Krasnodar te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Krasnodar. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Krasnodar 6
Winst Dinamo Moskva 7
Gelijkspel 6
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krasnodar op een 6e positie staat, terwijl we Dinamo Moskva terugvinden op de 2e plaats.