Nabeschouwing Krasnodar - Fakel (2-2) || Russische Premier League 2022/2023

Zondag 17 juli 2022 - 19:00 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Krasnodar het zondag 17 juli 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Fakel. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Krasnodar in Krasnodar.

Via de Krasnodar - Fakel live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Fakel (2-2)

De Russische Premier League 2022/2023 wedstrijd tussen Krasnodar en Fakel geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door A. Dashayev, waarmee Fakel met 0-1 de leiding nam. Krasnodar kwam in de 24e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Ionov, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 40e minuut zette E. Spertsyan zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Krasnodar de leiding in de wedstrijd nam.

Krasnodar kreeg een penalty toegewezen in de 47e minuut, die werd genomen door J. Cordoba. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 2-1 op het scorebord bleef staan. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat R. Akbashev van Fakel de 2-2 maakte in de 49e minuut.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Krasnodar - Fakel 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Fakel teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Fakel Doelpunt A. Dashayev Fakel 0-1
24' Doelpunt Krasnodar Doelpunt A. Ionov met assist van J. Cordoba Krasnodar 1-1
40' Doelpunt Krasnodar Doelpunt E. Spertsyan Krasnodar 2-1
46' Gele kaart Fakel Gele kaart voor V. Cherov Fakel
47' Penalty gemist Krasnodar Penalty gemist J. Cordoba Krasnodar
46' Wissel Krasnodar Wissel D. Pivovarov voor S. Petrov Krasnodar
46' Wissel Krasnodar Wissel I. Akhmetov voor N. Krivtsov Krasnodar
49' Doelpunt Fakel Doelpunt R. Akbashev met assist van I. Alshin Fakel 2-2
55' Wissel Krasnodar Wissel M. Suleymanov voor O. Isaenko Krasnodar
67' Wissel Fakel Wissel G. Gongadze voor M. Maksimov Fakel
67' Wissel Fakel Wissel K. Suslov voor A. Dashayev Fakel
72' Wissel Fakel Wissel A. Mendel voor I. Kvekveskiri Fakel
80' Gele kaart Fakel Gele kaart voor S. Bozhin Fakel
81' Wissel Fakel Wissel V. Masternoi voor K. Appaev Fakel
81' Wissel Fakel Wissel A. Shavaev voor O. Dmitriev Fakel
82' Wissel Krasnodar Wissel I. Manelov voor O. Olusegun Krasnodar
89' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor A. Ionov Krasnodar
Video hoogtepunten en samenvatting Krasnodar - Fakel
Opstellingen Krasnodar - Fakel
De opstellingen van Krasnodar en Fakel zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krasnodar gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Fakel zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Oleg Vasilenko
Voorbeschouwing Krasnodar - Fakel

Krasnodar en Fakel treffen elkaar in de 1e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Karasev en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Russische Premier League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Krasnodar en Fakel elkaar treffen in de Russische Premier League.