Nabeschouwing Krasnodar - Khimki (0-1) || Russische Premier League 2021/2022

Zondag 1 augustus 2021 - 19:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Krasnodar het zondag 1 augustus 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Khimki. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Krasnodar in Krasnodar.

Via de Krasnodar - Khimki live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Khimki (0-1)

Het Russische Premier League duel tussen Krasnodar en Khimki is onder leiding van scheidsrechter Artem Lyubimov geëindigd in een 0-1 overwinning voor Khimki. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 15e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg V. Claesson van Krasnodar via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 63 minuten was het I. Kukharchuk die Khimki op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Khimki uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Krasnodar - Khimki 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Khimki teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Khimki Gele kaart voor D. Stojinovic Khimki
15' Penalty gemist Krasnodar Penalty gemist V. Claesson Krasnodar
55' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor S. Petrov Krasnodar
58' Wissel Krasnodar Wissel J. Cordoba voor Y. Gazinskiy Krasnodar
60' Gele kaart Khimki Gele kaart voor D. Tikhiy Khimki
63' Doelpunt Khimki Doelpunt I. Kukharchuk met assist van B. Sabovic Khimki 0-1
73' Wissel Khimki Wissel A. Troshechkin voor B. Sabovic Khimki
76' Wissel Krasnodar Wissel V. Iljin voor A. Ionov Krasnodar
76' Wissel Krasnodar Wissel M. Suleymanov voor V. Claesson Krasnodar
80' Gele kaart Khimki Gele kaart voor I. Kukharchuk Khimki
82' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor J. Cordoba Krasnodar
86' Wissel Krasnodar Wissel D. Stotsky voor S. Petrov Krasnodar
88' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor A. Chernikov Krasnodar
92' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor T. Vilhena Krasnodar
93' Wissel Khimki Wissel I. Kamyshev voor D. Stojinovic Khimki
95' Gele kaart Khimki Gele kaart voor I. Kamyshev Khimki
97' Wissel Khimki Wissel A. Sokolov voor I. Kukharchuk Khimki
100' Gele kaart Khimki Gele kaart voor F. Dagerstal Khimki
100' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor R. Cabella Krasnodar
Video hoogtepunten en samenvatting Krasnodar - Khimki
Opstellingen Krasnodar - Khimki
De opstellingen van Krasnodar en Khimki zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krasnodar gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Khimki zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Igor Cherevchenko
Voorbeschouwing Krasnodar - Khimki

Krasnodar en Khimki treffen elkaar in de 2e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artem Lyubimov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Krasnodar en Khimki in de Russische Premier League vond plaats op 28 november 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Khimki. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Krasnodar als Khimki wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Krasnodar 1
Winst Khimki 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krasnodar op een 5e positie staat, terwijl we Khimki terugvinden op de 13e plaats.