Nabeschouwing Krasnodar - Lokomotiv Moskou (3-0) || Russische Premier League 2022/2023

Zaterdag 6 augustus 2022 - 19:00 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Krasnodar het zaterdag 6 augustus 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Krasnodar in Krasnodar.

Via de Krasnodar - Lokomotiv Moskou live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Lokomotiv Moskou (3-0)

Het Russische Premier League duel tussen Krasnodar en Lokomotiv Moskou is onder leiding van scheidsrechter Vladislav Bezborodov geëindigd in een 3-0 overwinning voor Krasnodar. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 78e minuut door C. Ramirez, waarmee Krasnodar met 1-0 de leiding nam. Krasnodar vergrootte in de 85e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Olusegun op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was O. Olusegun van Krasnodar die de 3-0 wist te maken in de 94e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vladislav Bezborodov, waardoor Krasnodar dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Krasnodar - Lokomotiv Moskou 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Lokomotiv Moskou teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor A. Ionov Krasnodar
15' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor A. Miranchuk Lokomotiv Moskva
20' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor E. Spertsyan Krasnodar
46' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor S. Volkov Krasnodar
46' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel F. Kamano voor A. Miranchuk Lokomotiv Moskva
65' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor C. Ramirez Krasnodar
66' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor M. Mampasi Lokomotiv Moskva
67' Wissel Krasnodar Wissel N. Krivtsov voor I. Manelov Krasnodar
77' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel S. Babkin voor A. Karpukas Lokomotiv Moskva
78' Doelpunt Krasnodar Doelpunt C. Ramirez met assist van M. Banjac Krasnodar 1-0
83' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel M. Rakonjac voor I. Ignatjev Lokomotiv Moskva
85' Doelpunt Krasnodar Doelpunt O. Olusegun met assist van N. Krivtsov Krasnodar 2-0
86' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor I. Manelov Krasnodar
88' Wissel Krasnodar Wissel I. Akhmetov voor A. Ionov Krasnodar
88' Wissel Krasnodar Wissel O. Isaenko voor C. Ramirez Krasnodar
88' Wissel Krasnodar Wissel D. Kratkov voor E. Spertsyan Krasnodar
89' Wissel Krasnodar Wissel M. Suleymanov voor M. Banjac Krasnodar
94' Doelpunt Krasnodar Doelpunt O. Olusegun met assist van N. Krivtsov Krasnodar 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Krasnodar - Lokomotiv Moskou
Opstellingen Krasnodar - Lokomotiv Moskou
De opstellingen van Krasnodar en Lokomotiv Moskou zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krasnodar gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Lokomotiv Moskou zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.