Nabeschouwing Krasnodar - Zenit (0-1) || Russische Premier League 2022/2023

Zondag 30 oktober 2022 - 17:30 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Krasnodar het zondag 30 oktober 2022 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Zenit. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Krasnodar in Krasnodar.

Via de Krasnodar - Zenit live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Zenit (0-1)

Het Russische Premier League duel tussen Krasnodar en Zenit is onder leiding van scheidsrechter Vladimir Moskalev geëindigd in een 0-1 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 89 minuten. D. Kuzyayev maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Zenit vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vladimir Moskalev, waardoor Zenit de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Krasnodar - Zenit 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Zenit teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor E. Spertsyan Krasnodar
43' Gele kaart Zenit Gele kaart voor N. Alip Zenit
46' Wissel Zenit Wissel D. Chistyakov voor N. Alip Zenit
47' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor S. Volkov Krasnodar
60' Wissel Krasnodar Wissel S. Petrov voor S. Volkov Krasnodar
60' Wissel Krasnodar Wissel M. Banjac voor I. Akhmetov Krasnodar
69' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor S. Petrov Krasnodar
76' Wissel Zenit Wissel Gustavo Mantuan voor Claudinho Zenit
76' Wissel Zenit Wissel A. Mostovoy voor I. Sergeev Zenit
79' Gele kaart Zenit Gele kaart voor D. Kuzyayev Zenit
88' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor C. Ramirez Krasnodar
89' Penalty Zenit Penalty D. Kuzyayev Zenit 0-1
92' Wissel Zenit Wissel A. Erokhin voor Malcom Zenit
Video hoogtepunten en samenvatting Krasnodar - Zenit
Opstellingen Krasnodar - Zenit
De opstellingen van Krasnodar en Zenit zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krasnodar gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Zenit zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Krasnodar - Zenit

Krasnodar en Zenit treffen elkaar in de 15e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladimir Moskalev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Krasnodar en Zenit in de Russische Premier League vond plaats op 25 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zenit. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Zenit favoriet. 14 keer wist de ploeg van Krasnodar te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Krasnodar. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Krasnodar 3
Winst Zenit 14
Gelijkspel 5
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krasnodar op een 6e positie staat, terwijl we Zenit terugvinden op de 1e plaats.