Nabeschouwing Krylya Sovetov - Rostov (4-2) || Russische Premier League 2021/2022

Zaterdag 18 september 2021 - 15:30 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Krylya Sovetov het zaterdag 18 september 2021 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Rostov. De wedstrijd wordt gespeeld in Samara Arena in Samara.

Via de Krylya Sovetov - Rostov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krylya Sovetov - Rostov (4-2)

Het Russische Premier League duel tussen Krylya Sovetov en Rostov is onder leiding van scheidsrechter Igor Panin geëindigd in een 4-2 overwinning voor Krylya Sovetov. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door N. Komlichenko, waarmee Rostov met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Bastos zorgde ervoor dat Krylya Sovetov op 1-1 kwam te staan in de 44e minuut. In de 51e minuut zette S. Begic zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Krylya Sovetov de leiding in de wedstrijd nam.

Na 58 minuten werd de voorsprong voor Krylya Sovetov vergroot nadat M. Glushenkov de 3-1 wist te scoren. In de 69e minuut kwam Rostov weer dichterbij, nadat D. Glebov de stand terug wist te brengen naar 3-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 92e minuut en kwam op naam te staan van Krylya Sovetov speler V. Sarveli, die daarmee tekende voor de 4-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Igor Panin bij een 4-2 eindstand in het voordeel van Krylya Sovetov.

LIVE Krylya Sovetov - Rostov 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krylya Sovetov - Rostov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor Y. Gorshkov Krylya Sovetov
23' Doelpunt Rostov Doelpunt N. Komlichenko met assist van P. Almqvist Rostov 0-1
41' VAR: Afgekeurd doelpunt P. Mamaev Afgekeurd doelpunt vanwege hands P. Mamaev Rostov
44' Eigen doelpunt Krylya Sovetov Eigen doelpunt Bastos Krylya Sovetov 1-1
51' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt S. Begic Krylya Sovetov 2-1
58' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt M. Glushenkov Krylya Sovetov 3-1
64' Wissel Rostov Wissel D. Sukhomlinov voor K. Folmer Rostov
64' Wissel Rostov Wissel D. Terentjev voor N. Poyarkov Rostov
64' Wissel Rostov Wissel A. Sowe voor P. Almqvist Rostov
69' Doelpunt Rostov Doelpunt D. Glebov Rostov 3-2
71' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor D. Ivanisenia Krylya Sovetov
71' Wissel Krylya Sovetov Wissel V. Sarveli voor M. Glushenkov Krylya Sovetov
71' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Kabutov voor Y. Gorshkov Krylya Sovetov
71' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Prutsev voor D. Yakuba Krylya Sovetov
76' Wissel Krylya Sovetov Wissel S. Pinyaev voor A. Zinkovskiy Krylya Sovetov
80' Gele kaart Rostov Gele kaart voor A. Sowe Rostov
82' Wissel Rostov Wissel M. Turishchev voor A. Langovich Rostov
87' Wissel Rostov Wissel A. Gigovic voor P. Mamaev Rostov
92' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt V. Sarveli Krylya Sovetov 4-2
93' Wissel Krylya Sovetov Wissel G. Bijl voor R. Ezhov Krylya Sovetov
Video hoogtepunten en samenvatting Krylya Sovetov - Rostov
Opstellingen Krylya Sovetov - Rostov
De opstellingen van Krylya Sovetov en Rostov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krylya Sovetov gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Rostov zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Igor Osinkin
Coach Yury Semin
Voorbeschouwing Krylya Sovetov - Rostov

Krylya Sovetov en Rostov treffen elkaar in de 8e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Igor Panin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Krylya Sovetov en Rostov in de Russische Premier League vond plaats op 4 juli 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Rostov favoriet. 7 keer wist de ploeg van Krylya Sovetov te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Krylya Sovetov. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Krylya Sovetov 5
Winst Rostov 7
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krylya Sovetov op een 12e positie staat, terwijl we Rostov terugvinden op de 13e plaats.