Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Akhmat Grozny (1-2) || Russische Premier League 2022/2023

Zondag 4 september 2022 - 16:30 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Lokomotiv Moskou het zondag 4 september 2022 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Akhmat Grozny. De wedstrijd wordt gespeeld in RZD Arena in Moskva.

Via de Lokomotiv Moskou - Akhmat Grozny live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Akhmat Grozny (1-2)

Het Russische Premier League duel tussen Lokomotiv Moskou en Akhmat Grozny is onder leiding van scheidsrechter Evgeni Turbin geëindigd in een 1-2 overwinning voor Akhmat Grozny. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Akhmat Grozny kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van M. Konate. In de 28e minuut kreeg M. Konate van Akhmat Grozny voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Akhmat Grozny de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Door een benutte penalty kwam Lokomotiv Moskva vervolgens op 1-1. Het was A. Miranchuk die vanaf 11 meter wist te scoren in de 42e minuut.

In de 62e minuut was het Akhmat Grozny dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van L. Sadulaev, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Evgeni Turbin, waardoor Akhmat Grozny dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Lokomotiv Moskou - Akhmat Grozny 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Moskou - Akhmat Grozny teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt M. Konate met assist van B. Berisha Akhmat Grozny 0-1
8' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor G. Kerk Lokomotiv Moskva
11' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor M. Konate Akhmat Grozny
22' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor M. Bystrov Akhmat Grozny
28' Tweede gele kaart Akhmat Grozny Tweede gele kaart voor M. Konate Akhmat Grozny
33' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor S. Magkeev Lokomotiv Moskva
42' Penalty Lokomotiv Moskva Penalty A. Miranchuk Lokomotiv Moskva 1-1
46' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel M. Rakonjac voor A. Karpukas Lokomotiv Moskva
62' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt L. Sadulaev Akhmat Grozny 1-2
64' Wissel Akhmat Grozny Wissel V. Kamilov voor L. Sadulaev Akhmat Grozny
64' Wissel Akhmat Grozny Wissel V. Iljin voor B. Berisha Akhmat Grozny
65' Wissel Akhmat Grozny Wissel M. Bogosavac voor I. Oleynikov Akhmat Grozny
71' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor F. Kamano Lokomotiv Moskva
74' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor A. Troshechkin Akhmat Grozny
80' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel M. Mitaj voor F. Kamano Lokomotiv Moskva
80' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel K. Maradishvili voor G. Kerk Lokomotiv Moskva
88' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel V. Rakov voor I. Ignatjev Lokomotiv Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Lokomotiv Moskou - Akhmat Grozny
Opstellingen Lokomotiv Moskou - Akhmat Grozny
De opstellingen van Lokomotiv Moskou en Akhmat Grozny zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokomotiv Moskou gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Akhmat Grozny zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.